Milan

Oorsprong van de naam "Milaan"

De naam "Milaan" heeft zijn wortels in verschillende talen en culturen, waardoor deze uniek en belangrijk is in verschillende delen van de wereld. Deze mannelijke naam is populair in verschillende Europese landen, maar ook in India en elders. De oorsprong en betekenis ervan hebben een rijke geschiedenis die het interessant maakt om te verkennen.

Herkomst in Europa

In Europa vindt "Milaan" zijn oorsprong in de Slavische taal, met name in de regio's Kroatië en Slowakije. In het Kroatisch betekent "Milaan" "dierbaar" of "geliefde", waardoor het een liefdevolle en aanhankelijke naam voor een jongen is. In Slowakije heeft de naam ook dezelfde betekenis en wordt hij evenzeer gewaardeerd door ouders die deze naam voor hun kinderen kiezen.

In Italië is 'Milaan' de naam van een beroemde stad met een rijke geschiedenis en culturele betekenis. Hoewel de naam van de stad een andere oorsprong heeft, heeft het historische en culturele belang ervan een speciale betekenis gegeven aan de naam "Milaan" in de regio.

Herkomst in India

In India is 'Milaan' een populaire mannelijke naam die in verschillende regionale talen verschillende betekenissen heeft. In het Sanskriet betekent de naam 'Milaan' 'ontmoeting' of 'ontmoeting'. Deze betekenis kan het samenkomen van mensen, ideeën of zelfs spirituele eenheid symboliseren, waardoor deze naam van groot belang is in de Indiase cultuur.

In het Hindi heeft 'Milaan' ook een speciale betekenis, namelijk 'vereniging' of 'liefdesontmoeting'. Deze betekenis weerspiegelt het belang van relaties en emotionele verbondenheid in de Indiase cultuur, waardoor de naam 'Milaan' een populaire en betekenisvolle keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een naam voor hun kind.

Universele betekenis

Ongeacht de oorsprong in Europa of India heeft de naam "Milaan" een universele betekenis die over de hele wereld wordt gewaardeerd. ‘Milaan’ symboliseert liefde, saamhorigheid en verbinding, waardoor het een zeer betekenisvolle naam is voor degenen die deze naam dragen. De betekenis ervan overstijgt culturele en taalkundige grenzen, waardoor het in veel delen van de wereld een populaire en geliefde keuze is.

De naam "Milaan" heeft zijn wortels in verschillende talen en culturen, waardoor deze uniek en belangrijk is in verschillende delen van de wereld. In het Kroatisch betekent 'Milaan' 'dierbaar' of 'geliefd', waardoor het een liefdevolle en aanhankelijke naam voor een jongen is. In India is 'Milaan' een populaire mannelijke naam die in verschillende regionale talen verschillende betekenissen heeft. In het Sanskriet betekent de naam "Milaan" "ontmoeting" of "ontmoeting." In het Hindi heeft 'Milaan' ook een speciale betekenis, namelijk 'vereniging' of 'liefdesontmoeting'. Ongeacht de oorsprong in Europa of India heeft de naam "Milaan" een universele betekenis die over de hele wereld wordt gewaardeerd.

De populariteit van "Milaan" als naam

De populariteit van de naam "Milaan" is de afgelopen decennia toegenomen, zowel in Europa als in India en andere delen van de wereld. Deze naam heeft een tijdloze charme die hem aantrekkelijk maakt voor ouders die op zoek zijn naar een betekenisvolle en bijzondere naam voor hun kind.

In Europa is 'Milaan' populair geworden in landen als Kroatië, Slowakije, Italië en andere landen, met een betekenis die resoneert met ouders die op zoek zijn naar een naam met een vleugje genegenheid en liefde. In India is 'Milaan' altijd een populaire naam gebleven, omdat de betekenis van eenheid en liefdevolle ontmoeting deze naam belangrijk maakt in de Indiase cultuur.

De populariteit van de naam "Milaan" is de afgelopen decennia toegenomen, zowel in Europa als in India en andere delen van de wereld. In Europa is 'Milaan' populair geworden in landen als Kroatië, Slowakije, Italië en andere landen, met een betekenis die resoneert met ouders die op zoek zijn naar een naam met een vleugje genegenheid en liefde. In India is 'Milaan' altijd een populaire naam gebleven, omdat de betekenis van eenheid en liefdevolle ontmoeting deze naam belangrijk maakt in de Indiase cultuur.

De naam "Milaan" in de populaire cultuur

De naam "Milaan" heeft zijn plaats gevonden in de populaire cultuur, hetzij via literatuur, film, muziek of andere vormen van kunst en entertainment. Deze naam is gebruikt in fictieve personages, populaire liedjes en zelfs handelsmerken, wat de invloed ervan op de moderne samenleving aantoont.

In de literatuur zijn personages met de naam "Milaan" gecreëerd door gerenommeerde auteurs, waardoor de naam relevantie krijgt in verhalen en verhalen die resoneren met het publiek. In films wordt de naam "Milaan" gebruikt voor gedenkwaardige personages, wat heeft bijgedragen aan de populariteit ervan in de cultuur.populair.

In de muziek is de naam "Milan" verschenen in populaire liedjes, waardoor het een aanwezigheid in de muziekindustrie heeft gekregen waardoor het nog bekender en gewaardeerder is geworden. Zijn aanwezigheid in de entertainmentwereld heeft bijgedragen aan zijn groeiende populariteit en zijn betekenis in de moderne samenleving.

De naam "Milaan" heeft zijn plaats gevonden in de populaire cultuur, hetzij via literatuur, film, muziek of andere vormen van kunst en entertainment. In de literatuur zijn personages met de naam 'Milaan' gecreëerd door gerenommeerde auteurs, waardoor de naam relevantie krijgt in verhalen en verhalen die resoneren met het publiek. In de muziekwereld is de naam "Milan" verschenen in populaire liedjes, waardoor het een aanwezigheid in de muziekindustrie heeft gekregen waardoor het nog bekender en gewaardeerder is geworden.

Conclusies

De naam "Milaan" heeft een rijke en diverse oorsprong en betekenis, waardoor deze in verschillende delen van de wereld belangrijk en speciaal is. De betekenis van liefde, eenheid en ontmoeting vindt weerklank in verschillende culturen en de populariteit ervan blijft groeien in de moderne samenleving. Of het nu in Europa, India of de populaire cultuur is, 'Milaan' blijft een geliefde en betekenisvolle naam die een diepte en warmte met zich meebrengt die hem uniek maakt.

De geschiedenis en betekenis van de naam "Milaan" maken het tot een betekenisvolle en speciale keuze voor ouders die op zoek zijn naar een naam die een betekenis heeft die verder gaat dan woorden. Zijn aanwezigheid in verschillende culturen en zijn populariteit in de moderne samenleving maken het tot een tijdloze naam die een speciale betekenis zal blijven hebben voor degenen die hem dragen.

De naam "Milaan" is echt een universele naam die mensen verenigt door zijn betekenis en zijn aanwezigheid in verschillende culturen en samenlevingen.

De naam "Milaan" heeft een rijke en diverse oorsprong en betekenis, waardoor deze in verschillende delen van de wereld belangrijk en speciaal is. De betekenis van liefde, eenheid en ontmoeting vindt weerklank in verschillende culturen en de populariteit ervan blijft groeien in de moderne samenleving. De naam "Milaan" is werkelijk een universele naam die mensen verenigt door zijn betekenis en zijn aanwezigheid in verschillende culturen en samenlevingen.

U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Milan. De naam Milan is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Milan, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Milan een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Milan is een naam die begint met de letter M. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met M, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter M.

De naam Milan in de wereld

De naam Milan heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Milan een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Milan heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Milan de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Milan is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Milan ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Milan

Als je de naam Milan overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Milan noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Milan populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Milan de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Milan op de kaart

 1. India India (185512)
 2. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (112776)
 3. Servië Servië (87030)
 4. Slowakije Slowakije (83832)
 5. Kroatië Kroatië (28522)
 6. Bosnië en Herzegovina Bosnië en Herzegovina (26322)
 7. Nepal Nepal (16326)
 8. Slovenië Slovenië (13833)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (10869)
 10. Bangladesh Bangladesh (9531)
 11. Macedonië Macedonië (7965)
 12. Sri Lanka Sri Lanka (7368)
 13. Montenegro Montenegro (5382)
 14. Duitsland Duitsland (4357)
 15. Canada Canada (3502)
 16. Engeland Engeland (2519)
 17. Oostenrijk Oostenrijk (2206)
 18. Bulgarije Bulgarije (2193)
 19. Nederland Nederland (1966)
 20. Indonesië Indonesië (1876)
 21. Rusland Rusland (1818)
 22. Kosovo Kosovo (1666)
 23. Polen Polen (1508)
 24. Zwitserland Zwitserland (1401)
 25. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1107)
 26. Zweden Zweden (1105)
 27. Filipijnen Filipijnen (1016)
 28. Roemenië Roemenië (769)
 29. Australië Australië (742)
 30. Thailand Thailand (693)
 31. Frankrijk Frankrijk (688)
 32. Spanje Spanje (490)
 33. Oman Oman (434)
 34. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (411)
 35. Peru Peru (405)
 36. Bolivia Bolivia (360)
 37. België België (353)
 38. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (326)
 39. Italië Italië (294)
 40. Irak Irak (290)
 41. Egypte Egypte (282)
 42. Brazilië Brazilië (277)
 43. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (271)
 44. Noorwegen Noorwegen (254)
 45. Israël Israël (250)
 46. Maleisië Maleisië (233)
 47. Republiek Congo Republiek Congo (231)
 48. Wit-Rusland Wit-Rusland (230)
 49. Denemarken Denemarken (205)
 50. Griekenland Griekenland (183)
 51. Afghanistan Afghanistan (182)
 52. Kazachstan Kazachstan (178)
 53. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (162)
 54. Nicaragua Nicaragua (155)
 55. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (142)
 56. Colombia Colombia (128)
 57. Hongarije Hongarije (125)
 58. Tanzania Tanzania (122)
 59. Libanon Libanon (122)
 60. Portugal Portugal (120)
 61. Pakistan Pakistan (118)
 62. Ivoorkust Ivoorkust (116)
 63. Argentinië Argentinië (116)
 64. Taiwan Taiwan (113)
 65. Venezuela Venezuela (113)
 66. Marokko Marokko (109)
 67. Bahrein Bahrein (104)
 68. Syrië Syrië (103)
 69. Tadzjikistan Tadzjikistan (95)
 70. Koeweit Koeweit (95)
 71. Mexico Mexico (78)
 72. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (75)
 73. Bhutan Bhutan (73)
 74. China China (68)
 75. Ierland Ierland (65)
 76. Honduras Honduras (64)
 77. Zambia Zambia (64)
 78. Malta Malta (57)
 79. Finland Finland (57)
 80. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (52)
 81. Japan Japan (49)
 82. Wales Wales (48)
 83. Albanië Albanië (45)
 84. Schotland Schotland (43)
 85. Turkije Turkije (43)
 86. Chili Chili (42)
 87. Paraguay Paraguay (42)
 88. Haïti Haïti (42)
 89. Panama Panama (41)
 90. Luxemburg Luxemburg (34)
 91. Singapore Singapore (33)
 92. Qatar Qatar (31)
 93. Hong Kong Hong Kong (31)
 94. Kenia Kenia (27)
 95. Angola Angola (25)
 96. Oeganda Oeganda (24)
 97. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (24)
 98. Estland Estland (23)
 99. Jordanië Jordanië (20)
 100. Nigeria Nigeria (19)
 101. Zuid-Korea Zuid-Korea (17)
 102. Libië Libië (16)
 103. Costa Rica Costa Rica (13)
 104. Vietnam Vietnam (13)
 105. El Salvador El Salvador (13)
 106. Cuba Cuba (12)
 107. IJsland IJsland (11)
 108. Georgië Georgië (10)
 109. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (10)
 110. Guatemala Guatemala (9)
 111. Oezbekistan Oezbekistan (9)
 112. Marshalleilanden Marshalleilanden (9)
 113. Mauritius Mauritius (9)
 114. Burkina Faso Burkina Faso (9)
 115. Ethiopië Ethiopië (9)
 116. Faeröer Eilanden Faeröer Eilanden (9)
 117. Oekraïne Oekraïne (8)
 118. Iran Iran (8)
 119. Groenland Groenland (7)
 120. Guam Guam (7)
 121. Saint Lucia Saint Lucia (7)
 122. Armenië Armenië (6)
 123. Jemen Jemen (6)
 124. Ghana Ghana (4)
 125. Moldavië Moldavië (4)
 126. Soedan Soedan (4)
 127. Maldiven Maldiven (4)
 128. Algerije Algerije (4)
 129. Mozambique Mozambique (4)
 130. Suriname Suriname (4)
 131. Brunei Brunei (4)
 132. Swaziland Swaziland (4)
 133. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 134. Tunesië Tunesië (4)
 135. Liberia Liberia (3)
 136. Litouwen Litouwen (3)
 137. Cyprus Cyprus (3)
 138. Ecuador Ecuador (3)
 139. Noord-Ierland Noord-Ierland (3)
 140. Puerto Rico Puerto Rico (2)
 141. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (2)
 142. Uruguay Uruguay (2)
 143. Kameroen Kameroen (2)
 144. Salomonseilanden Salomonseilanden (2)
 145. Barbados Barbados (2)
 146. Senegal Senegal (2)
 147. Benin Benin (2)
 148. Niger Niger (2)
 149. Cambodja Cambodja (2)
 150. Liechtenstein Liechtenstein (1)
 151. Abchazië Abchazië (1)
 152. Gibraltar Gibraltar (1)
 153. Cook Eilanden Cook Eilanden (1)
 154. Letland Letland (1)
 155. Saint Vincent en de Grenadines Saint Vincent en de Grenadines (1)
 156. Monaco Monaco (1)
 157. Britse Maagdeneilanden Britse Maagdeneilanden (1)
 158. Sint Maarten Sint Maarten (1)
 159. Zimbabwe Zimbabwe (1)
 160. Malawi Malawi (1)
 161. Sierra Leone Sierra Leone (1)
 162. Eritrea Eritrea (1)
 163. Jamaica Jamaica (1)
 164. Bermuda Bermuda (1)
 165. Sao Tomé en Principe Sao Tomé en Principe (1)
 166. Fiji Fiji (1)
 167. Micronesië Micronesië (1)
 168. Bahama Bahama's (1)
 169. Nauru Nauru (1)
 170. Botswana Botswana (1)
 171. Belize Belize (1)
 172. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Milan veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Milan is, je een familielid hebt met de naam Milan, je overweegt een personage in je roman Milan te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.