Heart

Herkomst van de naam "Hart"

De naam "Heart" heeft zijn wortels in de Engelse taal en is van Germaanse oorsprong. Het is afgeleid van het Oud-Engelse woord "heorte", dat op zijn beurt afkomstig is van het Germaanse "herta". Deze term is verwant aan het Latijnse ‘cor’, wat ‘hart’ betekent in het Spaans. Het hart is een universeel symbool van liefde, passie en emoties, dus de naam 'Hart' roept een diepe verbinding met deze gevoelens op.

Betekenis van de naam "Hart"

De betekenis van de naam 'Hart' wordt geassocieerd met de kwaliteiten van het hart, zowel fysiek als metaforisch. In letterlijke zin weerspiegelt de naam het belang van het vitale orgaan dat bloed rondpompt en het lichaam in leven houdt. Symbolisch vertegenwoordigt het hart liefde, mededogen, empathie en emotionele kracht. Degenen die deze naam dragen, zijn doorgaans gevoelig, liefdevol en vol passie.

De naam "Hart" kan ook worden geïnterpreteerd als een oproep om vanuit het hart te leven, om beslissingen te nemen op basis van intuïtie en liefde in plaats van pure logica. Het herinnert ons aan het belang van verbinding maken met emoties en authentiek zijn in persoonlijke relaties.

Variaties op de naam "Hart"

Door de geschiedenis heen heeft de naam 'Hart' in verschillende culturen verschillende wijzigingen en aanpassingen ondergaan. Enkele van de meest voorkomende variaties zijn "Hart" in het Oudengels, "Herta" in het Duits, "Herz" in het Zwitsers-Duits en "Cuore" in het Italiaans. Deze variaties weerspiegelen de invloed van taal en cultuur op de evolutie van namen in de loop van de tijd.

In sommige gevallen hebben deze variaties enigszins verschillende betekenisnuances, maar ze delen allemaal de verbinding met het hart en de emotionele eigenschappen ervan.

Persoonlijkheid en kenmerken geassocieerd met de naam "Hart"

Degenen die de naam 'Hart' dragen, zijn over het algemeen uiterst meelevende, empathische en vriendelijke mensen. Ze hebben het vermogen om diep contact te maken met anderen en hun emoties te begrijpen. Het zijn natuurlijke leiders die leiding geven met het hart en die het belang van het opbouwen van authentieke relaties waarderen.

Mensen met deze naam zijn meestal ook erg gepassioneerd in alles wat ze doen, of het nu gaat om hun persoonlijke relaties, hun werk of hun hobby's. Hun energie en enthousiasme voor het leven zijn aanstekelijk, en ze hebben de neiging de mensen om hen heen te inspireren.

Nerumologische en astrologische aspecten van de naam "Hart"

Vanuit een numerologisch perspectief wordt de naam 'Hart' geassocieerd met het getal 9. In de numerologie staat het getal 9 voor compassie, vrijgevigheid en onbaatzuchtigheid. Degenen die een sterke invloed hebben op het getal 9 zijn over het algemeen altruïstisch, begripvol en hebben een diepe band met het welzijn van anderen.

In de astrologie wordt de naam 'Hart' niet geassocieerd met een specifiek teken, maar de verbinding met het hart en de emoties suggereert een affiniteit met tekens die worden geregeerd door het waterelement, zoals Kreeft, Schorpioen en Vissen. Deze tekens staan ​​bekend om hun gevoeligheid en diepe verbinding met gevoelens.

Beroemdheden en bekende mensen met de naam "Hart"

Door de geschiedenis heen zijn er verschillende beroemdheden en beroemde mensen geweest die de naam 'Hart' of een variant daarvan droegen. Een van de bekendste is de Amerikaanse muzikant 'Heart', wiens artiestennaam verwijst naar de passie en emotie die hij via zijn muziek overbrengt.

Andere beroemde mensen met de naam 'Heart' zijn figuren uit de literatuur, kunst en entertainment die met hun emotionaliteit en creatieve kracht een blijvende impact op de wereld hebben achtergelaten.

Eindconclusies

De naam "Hart" is veel meer dan alleen een term, het is een symbool van liefde, mededogen en diepe emoties. De Germaanse oorsprong en de verbinding met het hart maken het tot een naam die rijk is aan betekenis en symboliek. Degenen die de naam 'Hart' dragen, hebben een natuurlijke affiniteit met emoties en het vermogen om op een diep niveau verbinding te maken met anderen.

Kortom, de naam 'Hart' is een prachtige uitdrukking van liefde en passie, en degenen die deze naam dragen, dragen deze kwaliteiten met zich mee in hun dagelijks leven.U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heart. De naam Heart is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heart, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heart een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Heart is een unisex die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Heart een unisex naam kan zijn.

Omdat Heart een unisex is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Heart te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Heart is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met unisex die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

Samengevat is Heart een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Egypte, Nigeria, Bangladesh, Filipijnen en Saoedi-Arabië de landen zijn met het grootste aantal Heart. Heart begint met de letter H en is in principe een unisex, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Heart in de wereld

De naam Heart heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heart een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heart heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heart de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heart is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heart ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heart

Als je de naam Heart overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heart noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heart populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heart de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heart op de kaart

 1. Egypte Egypte (2451)
 2. Nigeria Nigeria (860)
 3. Bangladesh Bangladesh (458)
 4. Filipijnen Filipijnen (278)
 5. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (233)
 6. India India (188)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (157)
 8. Indonesië Indonesië (36)
 9. Koeweit Koeweit (28)
 10. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (26)
 11. Zimbabwe Zimbabwe (20)
 12. China China (18)
 13. Canada Canada (16)
 14. Rusland Rusland (16)
 15. Engeland Engeland (15)
 16. Pakistan Pakistan (15)
 17. Ierland Ierland (13)
 18. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (9)
 19. Marokko Marokko (9)
 20. Myanmar Myanmar (9)
 21. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (8)
 22. Thailand Thailand (6)
 23. Australië Australië (6)
 24. Brazilië Brazilië (5)
 25. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (4)
 26. Sri Lanka Sri Lanka (4)
 27. Malawi Malawi (4)
 28. Mexico Mexico (4)
 29. Maleisië Maleisië (4)
 30. Hong Kong Hong Kong (4)
 31. Polen Polen (4)
 32. Irak Irak (4)
 33. Taiwan Taiwan (3)
 34. Oeganda Oeganda (3)
 35. Venezuela Venezuela (3)
 36. Syrië Syrië (3)
 37. Italië Italië (2)
 38. Turkije Turkije (2)
 39. Kenia Kenia (2)
 40. Zuid-Korea Zuid-Korea (2)
 41. Vietnam Vietnam (2)
 42. Chili Chili (2)
 43. Kameroen Kameroen (2)
 44. Colombia Colombia (2)
 45. Duitsland Duitsland (2)
 46. Nederland Nederland (2)
 47. Griekenland Griekenland (2)
 48. Jordanië Jordanië (1)
 49. Japan Japan (1)
 50. Cambodja Cambodja (1)
 51. Saint Vincent en de Grenadines Saint Vincent en de Grenadines (1)
 52. Kazachstan Kazachstan (1)
 53. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (1)
 54. Libanon Libanon (1)
 55. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 56. Liberia Liberia (1)
 57. Zambia Zambia (1)
 58. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 59. Marshalleilanden Marshalleilanden (1)
 60. Macau Macau (1)
 61. Maldiven Maldiven (1)
 62. Algerije Algerije (1)
 63. Spanje Spanje (1)
 64. Frankrijk Frankrijk (1)
 65. Gabon Gabon (1)
 66. Peru Peru (1)
 67. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 68. Schotland Schotland (1)
 69. Portugal Portugal (1)
 70. Zweden Zweden (1)
 71. Iran Iran (1)
 72. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heart veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heart is, je een familielid hebt met de naam Heart, je overweegt een personage in je roman Heart te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.