HeoU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heo. De naam Heo is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heo, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heo een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Heo hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Heo, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Heo komt vaker voor in deze landen: Vietnam, Maleisië, Indonesië, Verenigde Staten en Thailand. De significante aanwezigheid van Heo in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Heo een unisex is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Heo te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

De naam Heo in de wereld

De naam Heo heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heo een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heo heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heo de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heo is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heo ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heo

Als je de naam Heo overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heo noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heo populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heo de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heo op de kaart

 1. Vietnam Vietnam (52989)
 2. Maleisië Maleisië (103)
 3. Indonesië Indonesië (90)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (60)
 5. Thailand Thailand (53)
 6. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (50)
 7. Irak Irak (24)
 8. Zuid-Korea Zuid-Korea (19)
 9. India India (7)
 10. Australië Australië (4)
 11. China China (4)
 12. Filipijnen Filipijnen (4)
 13. Rusland Rusland (3)
 14. Taiwan Taiwan (3)
 15. Iran Iran (2)
 16. Japan Japan (2)
 17. Nederland Nederland (2)
 18. Singapore Singapore (1)
 19. Slowakije Slowakije (1)
 20. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 21. Jemen Jemen (1)
 22. Brazilië Brazilië (1)
 23. Canada Canada (1)
 24. Duitsland Duitsland (1)
 25. Frankrijk Frankrijk (1)
 26. Engeland Engeland (1)
 27. Hong Kong Hong Kong (1)
 28. Ierland Ierland (1)
 29. Kenia Kenia (1)
 30. Cambodja Cambodja (1)
 31. Liberia Liberia (1)
 32. Lesotho Lesotho (1)
 33. Mexico Mexico (1)
 34. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 35. Pakistan Pakistan (1)
 36. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heo veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heo is, je een familielid hebt met de naam Heo, je overweegt een personage in je roman Heo te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.