HbU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Hb. De naam Hb is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Hb, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Hb een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Hb is een unisex die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Hb een unisex naam kan zijn.

Omdat Hb een unisex is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Hb te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Samengevat is Hb een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij India, Indonesië, Verenigde Staten, Vietnam en Marokko de landen zijn met het grootste aantal Hb. Hb begint met de letter H en is in principe een unisex, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Hb in de wereld

De naam Hb heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Hb een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Hb heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Hb de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Hb is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Hb ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Hb

Als je de naam Hb overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Hb noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Hb populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Hb de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Hb op de kaart

 1. India India (734)
 2. Indonesië Indonesië (400)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (345)
 4. Vietnam Vietnam (247)
 5. Marokko Marokko (109)
 6. Nigeria Nigeria (27)
 7. Canada Canada (27)
 8. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (21)
 9. Maleisië Maleisië (14)
 10. Duitsland Duitsland (11)
 11. Engeland Engeland (10)
 12. Sri Lanka Sri Lanka (9)
 13. China China (9)
 14. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (8)
 15. Zweden Zweden (6)
 16. Rusland Rusland (5)
 17. Tunesië Tunesië (5)
 18. Venezuela Venezuela (5)
 19. Bangladesh Bangladesh (4)
 20. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 21. Colombia Colombia (4)
 22. Taiwan Taiwan (4)
 23. Mexico Mexico (3)
 24. Filipijnen Filipijnen (3)
 25. Pakistan Pakistan (3)
 26. Turkije Turkije (3)
 27. Spanje Spanje (3)
 28. Hong Kong Hong Kong (3)
 29. Iran Iran (2)
 30. Australië Australië (2)
 31. Benin Benin (2)
 32. Bhutan Bhutan (2)
 33. Paraguay Paraguay (2)
 34. Roemenië Roemenië (2)
 35. Chili Chili (2)
 36. Denemarken Denemarken (2)
 37. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (2)
 38. Koeweit Koeweit (1)
 39. Kazachstan Kazachstan (1)
 40. Libië Libië (1)
 41. Myanmar Myanmar (1)
 42. België België (1)
 43. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 44. Noorwegen Noorwegen (1)
 45. Brunei Brunei (1)
 46. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 47. Bolivia Bolivia (1)
 48. Peru Peru (1)
 49. Botswana Botswana (1)
 50. Portugal Portugal (1)
 51. Zwitserland Zwitserland (1)
 52. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 53. Rwanda Rwanda (1)
 54. Costa Rica Costa Rica (1)
 55. Egypte Egypte (1)
 56. Oeganda Oeganda (1)
 57. Wales Wales (1)
 58. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Hb veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Hb is, je een familielid hebt met de naam Hb, je overweegt een personage in je roman Hb te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.