Bu

De oorsprong van de naam 'Bu'

De naam 'Bu' is van Chinese oorsprong en heeft een diepe betekenis die de cultuur en traditie van het Chinese volk weerspiegelt. Hoewel het een korte naam is, zijn de oorsprong en betekenis ervan fascinerend en vol geschiedenis en symboliek.

Herkomst van de naam 'Bu'

De naam 'Bu' is van Chinese oorsprong en is afgeleid van de Mandarijn-Chinese taal. In het Chinees wordt de naam geschreven als '布' en uitgesproken als 'bù'. Het schrijven van Chinese karakters is een kunstvorm en elk karakter heeft verschillende betekenissen en uitspraken. In het geval van 'Bu' heeft het Chinese karakter dat het vertegenwoordigt een lange geschiedenis en wordt het geassocieerd met belangrijke betekenissen in de Chinese cultuur.

De naam 'Bu' heeft een lange geschiedenis die duizenden jaren teruggaat tot het oude China. Het gebruik van korte namen was gebruikelijk in de Chinese cultuur, en er wordt aangenomen dat de naam 'Bu' een vorm van persoonlijke identificatie was die door individuen in de oude Chinese samenleving werd gebruikt. De naam draagt ​​het gewicht van de geschiedenis en traditie van de Chinese cultuur met zich mee, en de betekenis ervan is van generatie op generatie doorgegeven.

Betekenis van de naam 'Bu'

De betekenis van de naam 'Bu' is rijk aan symboliek en heeft diepe connotaties in de Chinese cultuur. Het Chinese karakter '布' dat de naam 'Bu' vertegenwoordigt, heeft verschillende betekenissen in het Chinees, waaronder 'stof', 'verspreiden' en 'verspreiden'. Deze betekenissen weerspiegelen het belang van textuur en uitbreiding in de Chinese cultuur, evenals het idee van de verspreiding van kennis en cultuur door tijd en ruimte.

Daarnaast wordt de naam 'Bu' in de Chinese cultuur ook geassocieerd met deugden en positieve eigenschappen. Het Chinese karakter '布' wordt vaak geassocieerd met het idee van overvloed en welvaart, wat een positieve en veelbelovende betekenis suggereert voor degenen die de naam dragen. In de Chinese cultuur kunnen namen een sterke impact hebben op iemands leven, en men gelooft dat een veelbelovende naam geluk en fortuin kan aantrekken.

Samenvattend heeft de naam 'Bu' een diepe betekenis in de Chinese cultuur en wordt geassocieerd met geschiedenis, traditie en positieve deugden. De oorsprong ervan gaat terug tot het oude China, en de betekenis ervan vindt nog steeds weerklank in de hedendaagse Chinese samenleving. Hoewel het een korte naam is, heeft 'Bu' een rijke geschiedenis en veel symboliek die het tot een bijzondere en tijdloze naam maken.

Concluderend: de naam 'Bu' is een belangrijk onderdeel van de Chinese cultuur en heeft een diepe en symbolische betekenis. De oorsprong ervan gaat terug tot het oude China en de betekenis ervan wordt geassocieerd met geschiedenis, traditie en positieve deugden in de Chinese cultuur. Hoewel het een korte naam is, heeft 'Bu' een tijdloze betekenis die blijft resoneren in de hedendaagse Chinese samenleving.U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Bu. De naam Bu is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Bu, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Bu een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Bu is een unisex die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Bu een unisex naam kan zijn.

Omdat Bu een unisex is die begint met de letter B, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Bu te geven vanwege hun voorkeur voor de letter B.

De naam Bu in de wereld

De naam Bu heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Bu een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Bu heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Bu de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Bu is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Bu ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Bu

Als je de naam Bu overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Bu noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Bu populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Bu de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Bu op de kaart

 1. Vietnam Vietnam (11301)
 2. Myanmar Myanmar (10763)
 3. India India (5795)
 4. Indonesië Indonesië (2832)
 5. Ecuador Ecuador (1878)
 6. Thailand Thailand (1372)
 7. Cambodja Cambodja (923)
 8. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (816)
 9. Maleisië Maleisië (553)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (534)
 11. Japan Japan (528)
 12. Taiwan Taiwan (353)
 13. Egypte Egypte (347)
 14. Sri Lanka Sri Lanka (286)
 15. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (176)
 16. Nigeria Nigeria (164)
 17. Rusland Rusland (143)
 18. Bahrein Bahrein (133)
 19. Pakistan Pakistan (115)
 20. Kazachstan Kazachstan (94)
 21. China China (78)
 22. Koeweit Koeweit (76)
 23. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (59)
 24. Nepal Nepal (50)
 25. Filipijnen Filipijnen (26)
 26. Qatar Qatar (23)
 27. Brazilië Brazilië (22)
 28. Canada Canada (22)
 29. Engeland Engeland (21)
 30. Kameroen Kameroen (19)
 31. Australië Australië (18)
 32. Zuid-Korea Zuid-Korea (15)
 33. Oman Oman (14)
 34. Oekraïne Oekraïne (13)
 35. Duitsland Duitsland (12)
 36. Zweden Zweden (9)
 37. Turkije Turkije (9)
 38. Singapore Singapore (8)
 39. Italië Italië (7)
 40. Hong Kong Hong Kong (5)
 41. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (5)
 42. België België (5)
 43. Zimbabwe Zimbabwe (5)
 44. Soedan Soedan (4)
 45. Laos Laos (4)
 46. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (4)
 47. Venezuela Venezuela (4)
 48. Nederland Nederland (4)
 49. Georgië Georgië (3)
 50. Zwitserland Zwitserland (3)
 51. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (3)
 52. Frankrijk Frankrijk (2)
 53. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (2)
 54. Oostenrijk Oostenrijk (2)
 55. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (2)
 56. Roemenië Roemenië (2)
 57. Libanon Libanon (2)
 58. Kosovo Kosovo (2)
 59. Finland Finland (2)
 60. Noorwegen Noorwegen (1)
 61. Wales Wales (1)
 62. Griekenland Griekenland (1)
 63. Panama Panama (1)
 64. Peru Peru (1)
 65. Afghanistan Afghanistan (1)
 66. Armenië Armenië (1)
 67. Argentinië Argentinië (1)
 68. Iran Iran (1)
 69. Polen Polen (1)
 70. Portugal Portugal (1)
 71. Brunei Brunei (1)
 72. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 73. Slovenië Slovenië (1)
 74. Lesotho Lesotho (1)
 75. Togo Togo (1)
 76. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 77. Litouwen Litouwen (1)
 78. Chili Chili (1)
 79. Marokko Marokko (1)
 80. Moldavië Moldavië (1)
 81. Macedonië Macedonië (1)
 82. Cyprus Cyprus (1)
 83. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 84. Mongolië Mongolië (1)
 85. Maldiven Maldiven (1)
 86. Vanuatu Vanuatu (1)
 87. Denemarken Denemarken (1)
 88. Mexico Mexico (1)
 89. Namibië Namibië (1)
 90. Spanje Spanje (1)
 91. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Bu veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Bu is, je een familielid hebt met de naam Bu, je overweegt een personage in je roman Bu te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.