Aamir

De oorsprong van de naam Aamir

De naam Aamir is van Arabische oorsprong en heeft een diepe betekenis waar veel mensen in verschillende delen van de wereld van houden. Door de geschiedenis heen is deze naam populair geweest in de Arabische en islamitische cultuur, maar heeft ook zijn weg gevonden naar andere culturen en landen. In dit artikel zullen we de oorsprong en betekenis van de naam Aamir onderzoeken, evenals de populariteit en het gebruik ervan vandaag de dag.

De betekenis van Aamir

De naam Aamir heeft een rijke geschiedenis en een diepe betekenis die vaak in verband wordt gebracht met positieve eigenschappen en deugden. In het Arabisch betekent Aamir "inwoner" of "levend", wat een verband suggereert met leven en verblijfplaats. Deze betekenis brengt een gevoel van verbondenheid en verbondenheid met een plek met zich mee, wat kan worden geïnterpreteerd als een kwaliteit van stabiliteit en duurzaamheid.

Bovendien wordt de naam Aamir ook in verband gebracht met het concept van welvaart en succes. In de Arabische cultuur wordt aangenomen dat de naam Aamir het idee met zich meebrengt van iemand die welvarend en succesvol is in het leven. Deze positieve connotatie heeft bijgedragen aan de populariteit van de naam in veel Arabische en moslimgemeenschappen.

Kort gezegd omvat de betekenis van Aamir het idee van leven en bloeien, waardoor het een naam is die positieve en hoopvolle eigenschappen uitstraalt.

Geschiedenis en cultuur van de naam Aamir

De naam Aamir heeft een lange geschiedenis in de Arabische en islamitische cultuur, waar hij al eeuwenlang gewaardeerd en gebruikt wordt. Er wordt aangenomen dat de naam zijn oorsprong heeft in het oude Arabië, waar hij gebruikelijk was onder Arabische stammen. In de loop van de tijd is de naam relevant gebleven in de Arabische cultuur en van generatie op generatie doorgegeven.

Daarnaast heeft de naam Aamir ook zijn weg gevonden naar andere culturen en landen, waar hij is overgenomen en gebruikt door mensen met verschillende achtergronden. In India en andere delen van Azië is de naam Aamir populair onder moslimgemeenschappen, waar de positieve betekenis en connectie met de Arabische cultuur gewaardeerd wordt.

In de westerse cultuur heeft de naam Aamir ook aan populariteit gewonnen, vooral in multiculturele gemeenschappen. Naarmate de samenleving diverser en mondialer wordt, hebben namen van Arabische afkomst zoals Aamir een plaats gevonden in de westerse cultuur, waar ze worden gewaardeerd om hun schoonheid en diepe betekenis.

Tegenwoordig blijft de naam Aamir populair in veel delen van de wereld, waar hij gewaardeerd wordt vanwege zijn positieve betekenis en zijn connectie met de rijke Arabische geschiedenis en cultuur.

Populariteit en modern gebruik van Aamir

De naam Aamir heeft zijn populariteit behouden in de Arabische en islamitische cultuur, waar hij wordt gewaardeerd vanwege zijn positieve betekenis en zijn verbinding met geschiedenis en traditie. In veel Arabische gemeenschappen komt de naam Aamir veel voor onder jongens en wordt deze als een gerespecteerde en betekenisvolle keuze beschouwd.

Bovendien heeft de naam Aamir zijn weg gevonden naar de westerse cultuur, waar hij populair is geworden onder mensen die op zoek zijn naar unieke en betekenisvolle namen voor hun kinderen. Tegenwoordig is de naam Aamir een van de namen van Arabische afkomst die zijn overgenomen door mensen van verschillende afkomst en culturen, wat de relevantie en aantrekkingskracht ervan in de moderne wereld bewijst.

In de entertainmentindustrie is de naam Aamir ook bekend geworden dankzij de bekendheid van de Indiase acteur Aamir Khan, die heeft bijgedragen aan het vergroten van de zichtbaarheid en populariteit van de naam over de hele wereld.

Kortom: de naam Aamir blijft een populaire en belangrijke keuze in de Arabische cultuur en daarbuiten, waar de naam wordt gewaardeerd vanwege zijn diepe betekenis en verbinding met geschiedenis en traditie.

Conclusie

De naam Aamir heeft een rijke geschiedenis en een diepe betekenis die door veel mensen in verschillende delen van de wereld wordt gewaardeerd. Met zijn verbinding met het leven en de welvaart brengt deze naam positieve en hoopvolle eigenschappen over die hem populair maken in verschillende culturen en gemeenschappen. Door de geschiedenis heen heeft de naam Aamir zijn relevantie en aantrekkingskracht behouden, wat zijn blijvende populariteit en tijdloze betekenis bewijst. Tegenwoordig blijft de naam Aamir een gerespecteerde en betekenisvolle keuze voor wie op zoek is naar een naam met een diepe en positieve betekenis.U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Aamir. De naam Aamir is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Aamir, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Aamir een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Aamir is een Jongensnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Aamir een unisex naam kan zijn.

Omdat Aamir een Jongensnamen is die begint met de letter A, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Aamir te geven vanwege hun voorkeur voor de letter A.

Samengevat is Aamir een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Pakistan, Saoedi-Arabië, India, Soedan en Verenigde Arabische Emiraten de landen zijn met het grootste aantal Aamir. Aamir begint met de letter A en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Aamir in de wereld

De naam Aamir heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Aamir een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Aamir heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Aamir de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Aamir is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Aamir ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Aamir

Als je de naam Aamir overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Aamir noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Aamir populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Aamir de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Aamir op de kaart

 1. Pakistan Pakistan (229907)
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (33104)
 3. India India (14874)
 4. Soedan Soedan (13089)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (5252)
 6. Bangladesh Bangladesh (1466)
 7. Engeland Engeland (1458)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (1397)
 9. Oman Oman (816)
 10. Polen Polen (754)
 11. Koeweit Koeweit (693)
 12. Canada Canada (598)
 13. Bahrein Bahrein (474)
 14. Sri Lanka Sri Lanka (286)
 15. Somalië Somalië (279)
 16. Egypte Egypte (195)
 17. Marokko Marokko (191)
 18. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (125)
 19. Spanje Spanje (120)
 20. Australië Australië (89)
 21. Afghanistan Afghanistan (88)
 22. Kenia Kenia (81)
 23. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (80)
 24. Maleisië Maleisië (78)
 25. Thailand Thailand (72)
 26. Schotland Schotland (53)
 27. Duitsland Duitsland (52)
 28. Nederland Nederland (47)
 29. Irak Irak (43)
 30. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (41)
 31. Zweden Zweden (35)
 32. Frankrijk Frankrijk (27)
 33. Griekenland Griekenland (27)
 34. Indonesië Indonesië (25)
 35. Ierland Ierland (21)
 36. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (21)
 37. Noorwegen Noorwegen (19)
 38. China China (19)
 39. Denemarken Denemarken (19)
 40. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (19)
 41. België België (16)
 42. Zwitserland Zwitserland (16)
 43. Wales Wales (15)
 44. Qatar Qatar (15)
 45. Brazilië Brazilië (12)
 46. Italië Italië (12)
 47. Guyana Guyana (10)
 48. Singapore Singapore (10)
 49. Nepal Nepal (9)
 50. IJsland IJsland (8)
 51. Hong Kong Hong Kong (7)
 52. Rusland Rusland (7)
 53. Malawi Malawi (4)
 54. Zimbabwe Zimbabwe (4)
 55. Mozambique Mozambique (4)
 56. Japan Japan (4)
 57. Zuid-Korea Zuid-Korea (4)
 58. Cyprus Cyprus (4)
 59. Libië Libië (4)
 60. Finland Finland (4)
 61. Jemen Jemen (3)
 62. Nigeria Nigeria (3)
 63. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (3)
 64. Mauritius Mauritius (2)
 65. Filipijnen Filipijnen (2)
 66. Israël Israël (2)
 67. Turkije Turkije (2)
 68. Tanzania Tanzania (2)
 69. Oeganda Oeganda (2)
 70. Oezbekistan Oezbekistan (1)
 71. Fiji Fiji (1)
 72. Maldiven Maldiven (1)
 73. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (1)
 74. Mexico Mexico (1)
 75. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 76. Andorra Andorra (1)
 77. Guatemala Guatemala (1)
 78. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 79. Hongarije Hongarije (1)
 80. Burundi Burundi (1)
 81. Brunei Brunei (1)
 82. Iran Iran (1)
 83. Botswana Botswana (1)
 84. Seychellen Seychellen (1)
 85. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 86. Jersey Jersey (1)
 87. Belize Belize (1)
 88. Jamaica Jamaica (1)
 89. Jordanië Jordanië (1)
 90. Syrië Syrië (1)
 91. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 92. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1)
 93. Oost-Timor Oost-Timor (1)
 94. Tunesië Tunesië (1)
 95. Laos Laos (1)
 96. Litouwen Litouwen (1)
 97. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Aamir veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Aamir is, je een familielid hebt met de naam Aamir, je overweegt een personage in je roman Aamir te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.