LoekU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Loek. De naam Loek is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Loek, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Loek een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Omdat Loek een Jongensnamen is die begint met de letter L, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Loek te geven vanwege hun voorkeur voor de letter L.

Samengevat is Loek een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Nederland, Iran, Indonesië, Cambodja en Verenigde Staten de landen zijn met het grootste aantal Loek. Loek begint met de letter L en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Loek in de wereld

De naam Loek heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Loek een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Loek heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Loek de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Loek is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Loek ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Loek

Als je de naam Loek overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Loek noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Loek populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Loek de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Loek op de kaart

 1. Nederland Nederland (5813)
 2. Iran Iran (76)
 3. Indonesië Indonesië (70)
 4. Cambodja Cambodja (24)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (22)
 6. België België (22)
 7. Engeland Engeland (16)
 8. Duitsland Duitsland (13)
 9. Maleisië Maleisië (13)
 10. Zwitserland Zwitserland (8)
 11. Thailand Thailand (7)
 12. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (5)
 13. Spanje Spanje (5)
 14. Canada Canada (4)
 15. Frankrijk Frankrijk (4)
 16. Portugal Portugal (4)
 17. Mexico Mexico (3)
 18. Zweden Zweden (2)
 19. Australië Australië (2)
 20. Vietnam Vietnam (2)
 21. China China (2)
 22. Noorwegen Noorwegen (2)
 23. Rusland Rusland (1)
 24. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 25. Suriname Suriname (1)
 26. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 27. Turkije Turkije (1)
 28. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 29. Oeganda Oeganda (1)
 30. Brazilië Brazilië (1)
 31. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 32. Costa Rica Costa Rica (1)
 33. Italië Italië (1)
 34. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 35. Filipijnen Filipijnen (1)
 36. Polen Polen (1)
 37. Roemenië Roemenië (1)
 38. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Loek veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Loek is, je een familielid hebt met de naam Loek, je overweegt een personage in je roman Loek te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.