HenkaU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Henka. De naam Henka is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Henka, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Henka een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Henka hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Henka, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Henka komt vaker voor in deze landen: Nederland, India, Indonesië, Nigeria en Algerije. De significante aanwezigheid van Henka in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Henka een Meisjesnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Henka te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Samengevat is Henka een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Nederland, India, Indonesië, Nigeria en Algerije de landen zijn met het grootste aantal Henka. Henka begint met de letter H en is in principe een Meisjesnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Henka in de wereld

De naam Henka heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Henka een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Henka heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Henka de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Henka is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Henka ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Henka

Als je de naam Henka overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Henka noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Henka populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Henka de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Henka op de kaart

 1. Nederland Nederland (78)
 2. India India (45)
 3. Indonesië Indonesië (26)
 4. Nigeria Nigeria (10)
 5. Algerije Algerije (9)
 6. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (8)
 7. Oekraïne Oekraïne (4)
 8. Kazachstan Kazachstan (4)
 9. Zweden Zweden (2)
 10. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (2)
 11. Slowakije Slowakije (1)
 12. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 13. Albanië Albanië (1)
 14. Brazilië Brazilië (1)
 15. Engeland Engeland (1)
 16. Ierland Ierland (1)
 17. IJsland IJsland (1)
 18. Rusland Rusland (1)
 19. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Henka veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Henka is, je een familielid hebt met de naam Henka, je overweegt een personage in je roman Henka te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.