HendrikusU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Hendrikus. De naam Hendrikus is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Hendrikus, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Hendrikus een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Omdat Hendrikus een Jongensnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Hendrikus te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Hendrikus is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

Samengevat is Hendrikus een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Indonesië, Zuid-Afrika, België, Nederland en Duitsland de landen zijn met het grootste aantal Hendrikus. Hendrikus begint met de letter H en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Hendrikus in de wereld

De naam Hendrikus heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Hendrikus een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Hendrikus heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Hendrikus de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Hendrikus is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Hendrikus ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Hendrikus

Als je de naam Hendrikus overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Hendrikus noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Hendrikus populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Hendrikus de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Hendrikus op de kaart

 1. Indonesië Indonesië (24404)
 2. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (910)
 3. België België (423)
 4. Nederland Nederland (361)
 5. Duitsland Duitsland (139)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (129)
 7. Thailand Thailand (95)
 8. Brazilië Brazilië (92)
 9. Maleisië Maleisië (58)
 10. Aruba Aruba (33)
 11. Engeland Engeland (27)
 12. Frankrijk Frankrijk (25)
 13. Noorwegen Noorwegen (22)
 14. Canada Canada (21)
 15. Qatar Qatar (20)
 16. Zweden Zweden (18)
 17. Denemarken Denemarken (16)
 18. Oostenrijk Oostenrijk (15)
 19. Spanje Spanje (14)
 20. Griekenland Griekenland (13)
 21. Ecuador Ecuador (12)
 22. Zwitserland Zwitserland (9)
 23. Schotland Schotland (5)
 24. Italië Italië (5)
 25. Australië Australië (4)
 26. Chili Chili (4)
 27. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (4)
 28. Finland Finland (4)
 29. Wales Wales (4)
 30. Monaco Monaco (4)
 31. Hongarije Hongarije (3)
 32. Namibië Namibië (2)
 33. Pakistan Pakistan (2)
 34. Luxemburg Luxemburg (2)
 35. Sint Maarten Sint Maarten (1)
 36. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 37. Peru Peru (1)
 38. Filipijnen Filipijnen (1)
 39. Suriname Suriname (1)
 40. China China (1)
 41. Tanzania Tanzania (1)
 42. Venezuela Venezuela (1)
 43. Zimbabwe Zimbabwe (1)
 44. Estland Estland (1)
 45. Ierland Ierland (1)
 46. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Hendrikus veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Hendrikus is, je een familielid hebt met de naam Hendrikus, je overweegt een personage in je roman Hendrikus te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.