HellerU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heller. De naam Heller is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heller, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heller een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Heller hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Heller, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Heller komt vaker voor in deze landen: Verenigde Staten, Brazilië, Indonesië, Peru en Venezuela. De significante aanwezigheid van Heller in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Heller is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met unisex die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Heller in de wereld

De naam Heller heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heller een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heller heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heller de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heller is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heller ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heller

Als je de naam Heller overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heller noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heller populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heller de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heller op de kaart

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (166)
 2. Brazilië Brazilië (91)
 3. Indonesië Indonesië (59)
 4. Peru Peru (51)
 5. Venezuela Venezuela (36)
 6. Filipijnen Filipijnen (27)
 7. Colombia Colombia (21)
 8. Mexico Mexico (14)
 9. China China (10)
 10. Nicaragua Nicaragua (8)
 11. Duitsland Duitsland (6)
 12. Canada Canada (5)
 13. Guatemala Guatemala (5)
 14. Israël Israël (4)
 15. Egypte Egypte (4)
 16. Jersey Jersey (3)
 17. Afghanistan Afghanistan (3)
 18. Ecuador Ecuador (3)
 19. India India (2)
 20. Italië Italië (2)
 21. Denemarken Denemarken (2)
 22. Spanje Spanje (2)
 23. Engeland Engeland (2)
 24. Honduras Honduras (2)
 25. Libanon Libanon (1)
 26. Australië Australië (1)
 27. België België (1)
 28. Benin Benin (1)
 29. Nederland Nederland (1)
 30. Bolivia Bolivia (1)
 31. Panama Panama (1)
 32. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 33. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 34. Chili Chili (1)
 35. Rusland Rusland (1)
 36. Kameroen Kameroen (1)
 37. Zweden Zweden (1)
 38. Thailand Thailand (1)
 39. Taiwan Taiwan (1)
 40. Costa Rica Costa Rica (1)
 41. Tanzania Tanzania (1)
 42. Oekraïne Oekraïne (1)
 43. Oeganda Oeganda (1)
 44. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 45. Uruguay Uruguay (1)
 46. Estland Estland (1)
 47. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 48. Frankrijk Frankrijk (1)
 49. Griekenland Griekenland (1)
 50. Hong Kong Hong Kong (1)
 51. Haïti Haïti (1)
 52. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heller veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heller is, je een familielid hebt met de naam Heller, je overweegt een personage in je roman Heller te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.