HeimoU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heimo. De naam Heimo is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heimo, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heimo een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Heimo hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Heimo, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

Heimo is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Heimo in de wereld

De naam Heimo heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heimo een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heimo heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heimo de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heimo is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heimo ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heimo

Als je de naam Heimo overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heimo noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heimo populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heimo de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heimo op de kaart

 1. Finland Finland (4198)
 2. Oostenrijk Oostenrijk (2809)
 3. Duitsland Duitsland (805)
 4. Zweden Zweden (187)
 5. Estland Estland (83)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (47)
 7. Zwitserland Zwitserland (41)
 8. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (38)
 9. Canada Canada (34)
 10. Brazilië Brazilië (27)
 11. Noorwegen Noorwegen (15)
 12. Namibië Namibië (14)
 13. Liechtenstein Liechtenstein (12)
 14. Italië Italië (11)
 15. Thailand Thailand (10)
 16. India India (9)
 17. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (6)
 18. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 19. Burundi Burundi (4)
 20. Engeland Engeland (4)
 21. Denemarken Denemarken (3)
 22. België België (2)
 23. Nigeria Nigeria (1)
 24. Nederland Nederland (1)
 25. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 26. Peru Peru (1)
 27. Roemenië Roemenië (1)
 28. Argentinië Argentinië (1)
 29. Australië Australië (1)
 30. Oost-Timor Oost-Timor (1)
 31. Venezuela Venezuela (1)
 32. Kameroen Kameroen (1)
 33. China China (1)
 34. Costa Rica Costa Rica (1)
 35. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 36. Georgië Georgië (1)
 37. Groenland Groenland (1)
 38. Hongarije Hongarije (1)
 39. Irak Irak (1)
 40. Mexico Mexico (1)
 41. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heimo veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heimo is, je een familielid hebt met de naam Heimo, je overweegt een personage in je roman Heimo te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.