HedvigaU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Hedviga. De naam Hedviga is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Hedviga, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Hedviga een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Hedviga hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Hedviga, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

Hedviga is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Meisjesnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Hedviga in de wereld

De naam Hedviga heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Hedviga een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Hedviga heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Hedviga de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Hedviga is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Hedviga ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Hedviga

Als je de naam Hedviga overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Hedviga noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Hedviga populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Hedviga de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Hedviga op de kaart

 1. Slowakije Slowakije (3564)
 2. Kroatië Kroatië (274)
 3. Letland Letland (132)
 4. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (130)
 5. Servië Servië (113)
 6. Slovenië Slovenië (58)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (21)
 8. Brazilië Brazilië (15)
 9. Roemenië Roemenië (13)
 10. Estland Estland (11)
 11. Israël Israël (8)
 12. Bosnië en Herzegovina Bosnië en Herzegovina (7)
 13. Engeland Engeland (5)
 14. Oostenrijk Oostenrijk (4)
 15. Albanië Albanië (3)
 16. Argentinië Argentinië (3)
 17. Bulgarije Bulgarije (3)
 18. Zweden Zweden (2)
 19. België België (1)
 20. Bolivia Bolivia (1)
 21. Canada Canada (1)
 22. Zwitserland Zwitserland (1)
 23. Griekenland Griekenland (1)
 24. Montenegro Montenegro (1)
 25. Nederland Nederland (1)
 26. Noorwegen Noorwegen (1)
 27. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 28. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Hedviga veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Hedviga is, je een familielid hebt met de naam Hedviga, je overweegt een personage in je roman Hedviga te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.