GraniaU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Grania. De naam Grania is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Grania, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Grania een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

De naam Grania in de wereld

De naam Grania heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Grania een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Grania heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Grania de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Grania is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Grania ter wereld

Als je de naam Grania overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Grania noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Grania populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Grania de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Grania op de kaart

 1. Engeland (115)
 2. Verenigde Staten (44)
 3. Oeganda (39)
 4. Zuid-Afrika (29)
 5. Duitsland (24)
 6. Zimbabwe (22)
 7. Ierland (21)
 8. Indonesië (13)
 9. Australië (11)
 10. Schotland (10)
 11. Zambia (9)
 12. Noord-Ierland (7)
 13. Canada (5)
 14. Filipijnen (5)
 15. Afghanistan (4)
 16. Griekenland (4)
 17. Ecuador (3)
 18. Wales (3)
 19. Georgië (3)
 20. Italië (3)
 21. Venezuela (2)
 22. Zwitserland (2)
 23. Hong Kong (2)
 24. Haïti (2)
 25. Thailand (2)
 26. Saint Vincent en de Grenadines (1)
 27. België (1)
 28. Brazilië (1)
 29. Spanje (1)
 30. Frankrijk (1)
 31. Abchazië (1)
 32. Saint Lucia (1)
 33. Noorwegen (1)
 34. Nieuw-Zeeland (1)
 35. Peru (1)
 36. Rwanda (1)
 37. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Grania veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Grania is, je een familielid hebt met de naam Grania, je overweegt een personage in je roman Grania te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.