Abeer

Herkomst van de naam 'Abeer'

De naam 'Abeer' is van Arabische oorsprong en heeft een sterke verbinding met de cultuur en geschiedenis van de regio. Deze naam is populair in verschillende Arabische landen en heeft een speciale betekenis voor degenen die hem dragen.

Betekenis van de naam 'Abeer'

De betekenis van de naam 'Abeer' is een van de meest interessante kenmerken van deze naam. In het Arabisch is 'Abeer' afgeleid van het woord "عبير", wat "geur" ​​of "aroma" betekent. Deze naam heeft een zeer positieve connotatie en roept gevoelens van zoetheid en zachtheid op. Het wordt ook geassocieerd met schoonheid en charme, waardoor het een populaire keuze is voor namen in de Arabische cultuur.

De betekenis van de naam 'Abeer' weerspiegelt het belang van de geur in de Arabische cultuur. In de Arabische traditie hebben aroma's en parfums een speciale betekenis en worden ze beschouwd als een symbool van schoonheid en elegantie. Daarom wordt de naam 'Abeer' zeer gewaardeerd door mensen die deze kwaliteiten waarderen.

Varianten van de naam 'Abeer'

Net als veel Arabische namen heeft 'Abeer' verschillende varianten die in verschillende regio's en dialecten worden gebruikt. Enkele van de meest voorkomende varianten zijn 'Abeera', 'Abir', 'Abyr' en 'Abeerah'. Deze varianten behouden de oorspronkelijke betekenis van de naam, maar kunnen enkele verschillen in uitspraak of spelling hebben.

In andere culturen kan 'Abeer' aanpassingen of vertalingen hebben in andere talen die dezelfde betekenis behouden. In het Engels kan de naam 'Abeer' bijvoorbeeld worden getranslitereerd zoals het is, of worden aangepast als 'Abir'. Dankzij deze aanpassingen kan de naam in verschillende culturele contexten worden gebruikt, terwijl de oorspronkelijke betekenis behouden blijft.

Populariteit van de naam 'Abeer'

De naam 'Abeer' is behoorlijk populair in Arabische landen en onder Arabische gemeenschappen in andere delen van de wereld. Deze naam is door veel families gekozen vanwege de mooie betekenis en de connectie met de Arabische cultuur. 'Abeer' is een naam voor zowel dames als heren, waardoor deze nog veelzijdiger en populairder wordt in verschillende contexten.

Naast zijn populariteit in Arabische gemeenschappen heeft de naam 'Abeer' ook aandacht gekregen in andere landen vanwege zijn schoonheid en uniekheid. Veel mensen uit verschillende culturen hebben ervoor gekozen deze naam aan hun kinderen te geven, omdat ze de betekenis ervan en de connectie met de Arabische cultuur waarderen.

Beroemde persoonlijkheden met de naam 'Abeer'

Door de geschiedenis heen zijn er verschillende opmerkelijke persoonlijkheden geweest die de naam 'Abeer' droegen. Deze mensen hebben op verschillende manieren bijgedragen aan de samenleving en hebben de betekenis en schoonheid van deze naam benadrukt.

Tot de beroemde persoonlijkheden met de naam 'Abeer' behoren vrouwelijke schrijvers, kunstenaars en activisten die een stempel op de geschiedenis hebben gedrukt. Deze cijfers vertegenwoordigen de diversiteit en kracht van deze naam en laten zien dat 'Abeer' in staat is te inspireren en een verschil te maken in de wereld.

Conclusie

Samenvattend heeft de naam 'Abeer' een Arabische oorsprong en een speciale betekenis waardoor deze populair is in verschillende culturen. Deze naam, die 'geur' of 'aroma' betekent, roept schoonheid en elegantie op en heeft een sterke band met de Arabische cultuur. Door de geschiedenis heen is 'Abeer' door veel families gekozen en gedragen door prominente persoonlijkheden, wat de kracht en betekenis ervan in de samenleving aantoont.

Op dezelfde manier blijft de naam 'Abeer' vandaag de dag een populaire keuze, zowel in Arabische gemeenschappen als in andere delen van de wereld. De schoonheid en positieve connotatie maken het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die waarde hechten aan de Arabische cultuur en op zoek zijn naar een naam met een speciale betekenis.U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Abeer. De naam Abeer is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Abeer, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Abeer een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Abeer hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Abeer, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Abeer in de wereld

De naam Abeer heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Abeer een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Abeer heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Abeer de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Abeer is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Abeer ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Abeer

Als je de naam Abeer overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Abeer noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Abeer populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Abeer de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Abeer op de kaart

 1. Egypte Egypte (222218)
 2. Soedan Soedan (94595)
 3. Irak Irak (79789)
 4. Jemen Jemen (49226)
 5. Jordanië Jordanië (42651)
 6. Syrië Syrië (26173)
 7. Eritrea Eritrea (21234)
 8. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (18685)
 9. Libanon Libanon (15478)
 10. Israël Israël (5420)
 11. Koeweit Koeweit (3942)
 12. Bangladesh Bangladesh (3941)
 13. Bahrein Bahrein (3640)
 14. Libië Libië (3305)
 15. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (3193)
 16. Oman Oman (2748)
 17. Pakistan Pakistan (1344)
 18. Verenigde Staten Verenigde Staten (1334)
 19. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (583)
 20. India India (453)
 21. Canada Canada (344)
 22. Zweden Zweden (275)
 23. Engeland Engeland (236)
 24. Qatar Qatar (233)
 25. Tunesië Tunesië (233)
 26. Marokko Marokko (164)
 27. Thailand Thailand (145)
 28. Maleisië Maleisië (131)
 29. Duitsland Duitsland (39)
 30. Ierland Ierland (35)
 31. Australië Australië (35)
 32. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (25)
 33. Filipijnen Filipijnen (23)
 34. Frankrijk Frankrijk (22)
 35. Denemarken Denemarken (21)
 36. Schotland Schotland (17)
 37. Brazilië Brazilië (14)
 38. Indonesië Indonesië (13)
 39. Nigeria Nigeria (12)
 40. Nederland Nederland (12)
 41. Wales Wales (11)
 42. Angola Angola (9)
 43. Noorwegen Noorwegen (9)
 44. Afghanistan Afghanistan (6)
 45. IJsland IJsland (6)
 46. Zwitserland Zwitserland (6)
 47. Singapore Singapore (4)
 48. Japan Japan (4)
 49. Kazachstan Kazachstan (4)
 50. Noord-Ierland Noord-Ierland (4)
 51. Puerto Rico Puerto Rico (3)
 52. Oostenrijk Oostenrijk (3)
 53. België België (3)
 54. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (3)
 55. Algerije Algerije (3)
 56. Spanje Spanje (3)
 57. Hong Kong Hong Kong (2)
 58. Turkije Turkije (2)
 59. China China (2)
 60. Polen Polen (1)
 61. Griekenland Griekenland (1)
 62. Hongarije Hongarije (1)
 63. Rusland Rusland (1)
 64. Antigua en Barbuda Antigua en Barbuda (1)
 65. Armenië Armenië (1)
 66. Iran Iran (1)
 67. El Salvador El Salvador (1)
 68. Italië Italië (1)
 69. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 70. Oeganda Oeganda (1)
 71. Venezuela Venezuela (1)
 72. Kameroen Kameroen (1)
 73. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (1)
 74. Sri Lanka Sri Lanka (1)
 75. Colombia Colombia (1)
 76. Mauritius Mauritius (1)
 77. Mexico Mexico (1)
 78. Ethiopië Ethiopië (1)
 79. Finland Finland (1)
 80. Peru Peru (1)
 81. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Abeer veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Abeer is, je een familielid hebt met de naam Abeer, je overweegt een personage in je roman Abeer te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.