Aasim

Herkomst van de naam Aasim

De naam Aasim is van Arabische oorsprong en heeft een diepe en betekenisvolle betekenis. Deze naam wordt in verschillende culturen en regio's van de wereld gebruikt en is populair in Arabische en moslimsprekende landen. De oorsprong van de naam Aasim gaat terug tot oude Arabische tradities en de betekenis ervan heeft historische en culturele wortels.

Betekenis van de naam Aasim

De betekenis van de naam Aasim is "beschermer" of "verdediger". Deze naam draagt ​​een connotatie van kracht, moed en bescherming met zich mee. Degenen die deze naam dragen, hebben meestal een sterke en vastberaden persoonlijkheid, die hun dierbaren kan beschermen en hun waarden stevig kan verdedigen.

In de Arabische cultuur is de betekenis van namen van groot belang en wordt aangenomen dat de naam van een persoon zijn persoonlijkheid en lot kan beïnvloeden. De betekenis van Aasim als 'beschermer' weerspiegelt het belang van bescherming en veiligheid in de Arabische cultuur, evenals de moed en nobelheid van karakter die bij individuen wordt gewaardeerd.

Varianten van de naam Aasim

Er zijn talloze varianten van de naam Aasim in verschillende landen en culturen. In het Arabisch kan de naam worden geschreven als عاصم, wat de oorspronkelijke vorm is in de Arabische taal. In landen als Pakistan en India kan de naam iets andere vormen aannemen, zoals Asim of Aasim.

In andere culturen of regio's kan de naam Aasim worden aangepast aan verschillende talen, waarbij de betekenis en het geluid behouden blijven. In Turkije kan de naam bijvoorbeeld verschijnen als Aşim, waarbij de essentie en uitspraak behouden blijven. In de huidige geglobaliseerde wereld is het gebruikelijk om varianten van de naam Aasim te vinden in verschillende culturele contexten, aangepast aan lokale talen en tradities.

Beroemde persoonlijkheden met de naam Aasim

Door de geschiedenis heen zijn er verschillende beroemde persoonlijkheden geweest die de naam Aasim droegen, wat bijdroeg aan de populariteit en aanwezigheid ervan in de cultuur. In de Arabische wereld wordt de naam Aasim gebruikt door schrijvers, dichters, politieke leiders en publieke figuren die op hun vakgebied een blijvende erfenis hebben nagelaten.

In de hedendaagse wereld hebben we de naam Aasim geassocieerd zien worden met prominente figuren op het gebied van literatuur, muziek, film en andere culturele gebieden. Deze persoonlijkheden hebben bijgedragen aan het verspreiden van de betekenis en schoonheid van de naam Aasim, waardoor de herkenning en relevantie ervan in de huidige samenleving is toegenomen.

De naam Aasim in cultuur en samenleving

De naam Aasim heeft een aanzienlijke impact gehad op de cultuur en de samenleving en wordt gewaardeerd vanwege zijn diep positieve betekenis en emotionele weerklank. In de Arabische gemeenschap wordt de naam Aasim beschouwd als een naam van grote waarde en symboliseert kwaliteiten zoals moed, bescherming en toewijding aan gerechtigheid.

Bovendien is de naam Aasim geïntegreerd in de mondiale cultuur en geniet hij populariteit in verschillende gemeenschappen en landen. De universele betekenis en sonore uitspraak hebben ervoor gezorgd dat het een populaire keuze is onder mensen die op zoek zijn naar een naam met een sterke betekenis en diepe emotionele weerklank.

Conclusie

Samenvattend heeft de naam Aasim een ​​Arabische oorsprong en een diepe betekenis, waardoor deze bijzonder belangrijk is in de cultuur en de samenleving. Met zijn connotatie van "beschermer" en "verdediger" weerspiegelt deze naam kwaliteiten van moed, kracht en vastberadenheid. Door de geschiedenis heen is de naam Aasim gebruikt door prominente figuren op verschillende gebieden en de aanwezigheid ervan in de hedendaagse cultuur blijft aanzienlijk.

De naam Aasim blijft een populaire keuze onder mensen die op zoek zijn naar een naam met een krachtige betekenis en positieve connotatie. De emotionele weerklank en universaliteit maken het tot een tijdloze naam die nog steeds gewaardeerd wordt in de huidige samenleving.U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Aasim. De naam Aasim is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Aasim, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Aasim een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Aasim is een unisex die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Aasim een unisex naam kan zijn.

In het geval van Aasim hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Aasim, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Aasim komt vaker voor in deze landen: Pakistan, India, Soedan, Saoedi-Arabië en Sri Lanka. De significante aanwezigheid van Aasim in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Samengevat is Aasim een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Pakistan, India, Soedan, Saoedi-Arabië en Sri Lanka de landen zijn met het grootste aantal Aasim. Aasim begint met de letter A en is in principe een unisex, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Aasim in de wereld

De naam Aasim heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Aasim een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Aasim heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Aasim de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Aasim is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Aasim ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Aasim

Als je de naam Aasim overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Aasim noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Aasim populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Aasim de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Aasim op de kaart

 1. Pakistan Pakistan (4016)
 2. India India (2287)
 3. Soedan Soedan (1586)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (933)
 5. Sri Lanka Sri Lanka (429)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (260)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (143)
 8. Qatar Qatar (128)
 9. Engeland Engeland (105)
 10. Canada Canada (42)
 11. Koeweit Koeweit (38)
 12. Oman Oman (13)
 13. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (11)
 14. Nigeria Nigeria (8)
 15. Schotland Schotland (7)
 16. Maleisië Maleisië (6)
 17. Singapore Singapore (4)
 18. Australië Australië (4)
 19. Bangladesh Bangladesh (4)
 20. Denemarken Denemarken (4)
 21. Egypte Egypte (4)
 22. Georgië Georgië (4)
 23. Irak Irak (4)
 24. Rusland Rusland (3)
 25. Thailand Thailand (2)
 26. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (2)
 27. Taiwan Taiwan (2)
 28. Brazilië Brazilië (2)
 29. Venezuela Venezuela (1)
 30. China China (1)
 31. Duitsland Duitsland (1)
 32. Japan Japan (1)
 33. Kazachstan Kazachstan (1)
 34. Libië Libië (1)
 35. Marokko Marokko (1)
 36. Nederland Nederland (1)
 37. Noorwegen Noorwegen (1)
 38. Polen Polen (1)
 39. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Aasim veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Aasim is, je een familielid hebt met de naam Aasim, je overweegt een personage in je roman Aasim te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.