HerkeU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Herke. De naam Herke is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Herke, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Herke een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Herke hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Herke, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

Herke is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Herke in de wereld

De naam Herke heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Herke een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Herke heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Herke de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Herke is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Herke ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Herke

Als je de naam Herke overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Herke noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Herke populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Herke de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Herke op de kaart

 1. Indonesië Indonesië (172)
 2. Nederland Nederland (134)
 3. Duitsland Duitsland (25)
 4. Qatar Qatar (18)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 6. Brazilië Brazilië (3)
 7. Filipijnen Filipijnen (3)
 8. België België (1)
 9. Estland Estland (1)
 10. Engeland Engeland (1)
 11. Guatemala Guatemala (1)
 12. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 13. Peru Peru (1)
 14. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 15. Thailand Thailand (1)
 16. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Herke veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Herke is, je een familielid hebt met de naam Herke, je overweegt een personage in je roman Herke te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.