HeritageU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heritage. De naam Heritage is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heritage, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heritage een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Heritage is een unisex die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Heritage een unisex naam kan zijn.

De naam Heritage komt vaker voor in deze landen: Irak, Democratische Republiek Congo, Nigeria, Verenigde Staten en Zambia. De significante aanwezigheid van Heritage in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Heritage is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met unisex die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Heritage in de wereld

De naam Heritage heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heritage een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heritage heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heritage de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heritage is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heritage ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heritage

Als je de naam Heritage overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heritage noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heritage populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heritage de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heritage op de kaart

 1. Irak Irak (333)
 2. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (267)
 3. Nigeria Nigeria (152)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (30)
 5. Zambia Zambia (17)
 6. Australië Australië (9)
 7. Jordanië Jordanië (7)
 8. Afghanistan Afghanistan (6)
 9. Libanon Libanon (4)
 10. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (3)
 11. Zimbabwe Zimbabwe (3)
 12. Canada Canada (2)
 13. Ierland Ierland (2)
 14. Oeganda Oeganda (2)
 15. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 16. Bahama Bahama's (1)
 17. Ethiopië Ethiopië (1)
 18. Madagaskar Madagaskar (1)
 19. Marshalleilanden Marshalleilanden (1)
 20. Mexico Mexico (1)
 21. Maleisië Maleisië (1)
 22. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 23. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 24. Filipijnen Filipijnen (1)
 25. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (1)
 26. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heritage veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heritage is, je een familielid hebt met de naam Heritage, je overweegt een personage in je roman Heritage te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.