HenrykaU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Henryka. De naam Henryka is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Henryka, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Henryka een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Henryka is een Meisjesnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Henryka een unisex naam kan zijn.

In het geval van Henryka hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Henryka, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Henryka komt vaker voor in deze landen: Polen, Verenigde Staten, Duitsland, Engeland en Zweden. De significante aanwezigheid van Henryka in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Henryka is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Meisjesnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

Samengevat is Henryka een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Polen, Verenigde Staten, Duitsland, Engeland en Zweden de landen zijn met het grootste aantal Henryka. Henryka begint met de letter H en is in principe een Meisjesnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Henryka in de wereld

De naam Henryka heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Henryka een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Henryka heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Henryka de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Henryka is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Henryka ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Henryka

Als je de naam Henryka overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Henryka noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Henryka populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Henryka de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Henryka op de kaart

 1. Polen Polen (3534)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (714)
 3. Duitsland Duitsland (247)
 4. Engeland Engeland (103)
 5. Zweden Zweden (71)
 6. Indonesië Indonesië (56)
 7. Oekraïne Oekraïne (55)
 8. Canada Canada (47)
 9. Oostenrijk Oostenrijk (39)
 10. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (29)
 11. Frankrijk Frankrijk (18)
 12. Noorwegen Noorwegen (17)
 13. België België (16)
 14. Brazilië Brazilië (15)
 15. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (6)
 16. Slowakije Slowakije (4)
 17. Australië Australië (4)
 18. Griekenland Griekenland (4)
 19. Denemarken Denemarken (3)
 20. Nederland Nederland (3)
 21. Finland Finland (2)
 22. Kroatië Kroatië (2)
 23. Hongarije Hongarije (2)
 24. IJsland IJsland (2)
 25. Luxemburg Luxemburg (2)
 26. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 27. Portugal Portugal (1)
 28. Argentinië Argentinië (1)
 29. Venezuela Venezuela (1)
 30. Zwitserland Zwitserland (1)
 31. Algerije Algerije (1)
 32. Schotland Schotland (1)
 33. Wales Wales (1)
 34. Ierland Ierland (1)
 35. Israël Israël (1)
 36. Italië Italië (1)
 37. Litouwen Litouwen (1)
 38. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Henryka veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Henryka is, je een familielid hebt met de naam Henryka, je overweegt een personage in je roman Henryka te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.