HenriettU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Henriett. De naam Henriett is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Henriett, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Henriett een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Samengevat is Henriett een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Hongarije, Verenigde Staten, Roemenië, Democratische Republiek Congo en Duitsland de landen zijn met het grootste aantal Henriett. Henriett begint met de letter H en is in principe een Meisjesnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Henriett in de wereld

De naam Henriett heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Henriett een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Henriett heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Henriett de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Henriett is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Henriett ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Henriett

Als je de naam Henriett overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Henriett noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Henriett populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Henriett de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Henriett op de kaart

 1. Hongarije Hongarije (7249)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (387)
 3. Roemenië Roemenië (65)
 4. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (62)
 5. Duitsland Duitsland (53)
 6. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (35)
 7. Brazilië Brazilië (30)
 8. Nigeria Nigeria (28)
 9. Engeland Engeland (22)
 10. Zweden Zweden (17)
 11. Denemarken Denemarken (15)
 12. Nederland Nederland (15)
 13. Canada Canada (12)
 14. Lesotho Lesotho (11)
 15. Oostenrijk Oostenrijk (9)
 16. Rusland Rusland (6)
 17. Slowakije Slowakije (6)
 18. Italië Italië (6)
 19. Thailand Thailand (5)
 20. Liberia Liberia (5)
 21. Venezuela Venezuela (4)
 22. Namibië Namibië (4)
 23. Frankrijk Frankrijk (3)
 24. Filipijnen Filipijnen (2)
 25. Benin Benin (2)
 26. Kameroen Kameroen (2)
 27. Finland Finland (2)
 28. Noorwegen Noorwegen (2)
 29. Portugal Portugal (1)
 30. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 31. Oeganda Oeganda (1)
 32. Australië Australië (1)
 33. België België (1)
 34. Zwitserland Zwitserland (1)
 35. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 36. Schotland Schotland (1)
 37. Ierland Ierland (1)
 38. Nicaragua Nicaragua (1)
 39. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Henriett veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Henriett is, je een familielid hebt met de naam Henriett, je overweegt een personage in je roman Henriett te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.