HenrietU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Henriet. De naam Henriet is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Henriet, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Henriet een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Henriet is een Meisjesnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Henriet een unisex naam kan zijn.

De naam Henriet komt vaker voor in deze landen: Nederland, Verenigde Staten, Italië, Namibië en Zuid-Afrika. De significante aanwezigheid van Henriet in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Henriet een Meisjesnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Henriet te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

De naam Henriet in de wereld

De naam Henriet heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Henriet een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Henriet heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Henriet de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Henriet is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Henriet ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Henriet

Als je de naam Henriet overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Henriet noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Henriet populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Henriet de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Henriet op de kaart

 1. Nederland Nederland (692)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (37)
 3. Italië Italië (28)
 4. Namibië Namibië (28)
 5. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (27)
 6. Brazilië Brazilië (19)
 7. Frankrijk Frankrijk (7)
 8. Roemenië Roemenië (4)
 9. Kameroen Kameroen (4)
 10. Lesotho Lesotho (3)
 11. Nigeria Nigeria (3)
 12. Turkije Turkije (2)
 13. Canada Canada (2)
 14. Duitsland Duitsland (2)
 15. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 16. Filipijnen Filipijnen (1)
 17. Rwanda Rwanda (1)
 18. Senegal Senegal (1)
 19. Thailand Thailand (1)
 20. Oeganda Oeganda (1)
 21. Australië Australië (1)
 22. België België (1)
 23. Bulgarije Bulgarije (1)
 24. Benin Benin (1)
 25. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 26. Zwitserland Zwitserland (1)
 27. Chili Chili (1)
 28. Engeland Engeland (1)
 29. Kroatië Kroatië (1)
 30. Indonesië Indonesië (1)
 31. India India (1)
 32. Liberia Liberia (1)
 33. Mexico Mexico (1)
 34. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Henriet veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Henriet is, je een familielid hebt met de naam Henriet, je overweegt een personage in je roman Henriet te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.