HenrieU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Henrie. De naam Henrie is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Henrie, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Henrie een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Henrie hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Henrie, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Henrie komt vaker voor in deze landen: Democratische Republiek Congo, Nederland, Republiek Congo, Verenigde Staten en Indonesië. De significante aanwezigheid van Henrie in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Henrie een Jongensnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Henrie te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Henrie is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

Samengevat is Henrie een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Democratische Republiek Congo, Nederland, Republiek Congo, Verenigde Staten en Indonesië de landen zijn met het grootste aantal Henrie. Henrie begint met de letter H en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Henrie in de wereld

De naam Henrie heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Henrie een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Henrie heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Henrie de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Henrie is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Henrie ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Henrie

Als je de naam Henrie overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Henrie noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Henrie populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Henrie de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Henrie op de kaart

 1. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (3527)
 2. Nederland Nederland (771)
 3. Republiek Congo Republiek Congo (308)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (233)
 5. Indonesië Indonesië (211)
 6. Filipijnen Filipijnen (186)
 7. Malawi Malawi (106)
 8. Kameroen Kameroen (101)
 9. Benin Benin (94)
 10. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (91)
 11. België België (68)
 12. Frankrijk Frankrijk (39)
 13. Duitsland Duitsland (22)
 14. Canada Canada (19)
 15. Nigeria Nigeria (15)
 16. Maleisië Maleisië (10)
 17. Brazilië Brazilië (10)
 18. Engeland Engeland (10)
 19. Burkina Faso Burkina Faso (9)
 20. Ivoorkust Ivoorkust (6)
 21. Mexico Mexico (5)
 22. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (5)
 23. Oeganda Oeganda (5)
 24. Senegal Senegal (4)
 25. Suriname Suriname (4)
 26. Kenia Kenia (4)
 27. Australië Australië (3)
 28. Zweden Zweden (3)
 29. Noorwegen Noorwegen (2)
 30. Zwitserland Zwitserland (2)
 31. Singapore Singapore (2)
 32. Denemarken Denemarken (2)
 33. Hong Kong Hong Kong (2)
 34. Lesotho Lesotho (1)
 35. Luxemburg Luxemburg (1)
 36. Niger Niger (1)
 37. Aruba Aruba (1)
 38. Rusland Rusland (1)
 39. Seychellen Seychellen (1)
 40. Thailand Thailand (1)
 41. Spanje Spanje (1)
 42. Venezuela Venezuela (1)
 43. Gabon Gabon (1)
 44. Griekenland Griekenland (1)
 45. Haïti Haïti (1)
 46. India India (1)
 47. Jamaica Jamaica (1)
 48. Koeweit Koeweit (1)
 49. Liberia Liberia (1)
 50. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Henrie veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Henrie is, je een familielid hebt met de naam Henrie, je overweegt een personage in je roman Henrie te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.