HennigU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Hennig. De naam Hennig is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Hennig, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Hennig een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Hennig hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Hennig, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

Samengevat is Hennig een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Duitsland, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Brazilië en Denemarken de landen zijn met het grootste aantal Hennig. Hennig begint met de letter H en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Hennig in de wereld

De naam Hennig heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Hennig een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Hennig heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Hennig de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Hennig is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Hennig ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Hennig

Als je de naam Hennig overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Hennig noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Hennig populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Hennig de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Hennig op de kaart

 1. Duitsland Duitsland (226)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)
 3. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (8)
 4. Brazilië Brazilië (6)
 5. Denemarken Denemarken (6)
 6. Venezuela Venezuela (3)
 7. Noorwegen Noorwegen (2)
 8. Peru Peru (2)
 9. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 10. Canada Canada (1)
 11. Estland Estland (1)
 12. Macedonië Macedonië (1)
 13. Nicaragua Nicaragua (1)
 14. Rusland Rusland (1)
 15. Thailand Thailand (1)
 16. Taiwan Taiwan (1)
 17. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Hennig veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Hennig is, je een familielid hebt met de naam Hennig, je overweegt een personage in je roman Hennig te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.