HendrinaU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Hendrina. De naam Hendrina is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Hendrina, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Hendrina een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Hendrina hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Hendrina, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Hendrina komt vaker voor in deze landen: Zuid-Afrika, Malawi, Namibië, Indonesië en Duitsland. De significante aanwezigheid van Hendrina in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Hendrina is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Meisjesnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

Samengevat is Hendrina een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Zuid-Afrika, Malawi, Namibië, Indonesië en Duitsland de landen zijn met het grootste aantal Hendrina. Hendrina begint met de letter H en is in principe een Meisjesnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Hendrina in de wereld

De naam Hendrina heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Hendrina een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Hendrina heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Hendrina de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Hendrina is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Hendrina ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Hendrina

Als je de naam Hendrina overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Hendrina noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Hendrina populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Hendrina de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Hendrina op de kaart

 1. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (14682)
 2. Malawi Malawi (8630)
 3. Namibië Namibië (6464)
 4. Indonesië Indonesië (1230)
 5. Duitsland Duitsland (158)
 6. Nederland Nederland (148)
 7. Venezuela Venezuela (124)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (99)
 9. Zimbabwe Zimbabwe (90)
 10. Engeland Engeland (40)
 11. België België (38)
 12. Canada Canada (19)
 13. Qatar Qatar (15)
 14. Filipijnen Filipijnen (12)
 15. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (9)
 16. Brazilië Brazilië (7)
 17. Portugal Portugal (4)
 18. Denemarken Denemarken (4)
 19. India India (4)
 20. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (3)
 21. Zambia Zambia (3)
 22. Schotland Schotland (3)
 23. Israël Israël (3)
 24. Italië Italië (3)
 25. Lesotho Lesotho (3)
 26. Noorwegen Noorwegen (3)
 27. Thailand Thailand (2)
 28. Ierland Ierland (2)
 29. Pakistan Pakistan (1)
 30. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 31. Australië Australië (1)
 32. Rusland Rusland (1)
 33. Zweden Zweden (1)
 34. Turkije Turkije (1)
 35. Costa Rica Costa Rica (1)
 36. Uruguay Uruguay (1)
 37. Spanje Spanje (1)
 38. Finland Finland (1)
 39. Guyana Guyana (1)
 40. Hongarije Hongarije (1)
 41. Kenia Kenia (1)
 42. Mexico Mexico (1)
 43. Maleisië Maleisië (1)
 44. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Hendrina veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Hendrina is, je een familielid hebt met de naam Hendrina, je overweegt een personage in je roman Hendrina te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.