HektorU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Hektor. De naam Hektor is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Hektor, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Hektor een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Hektor is een Jongensnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Hektor een unisex naam kan zijn.

De naam Hektor komt vaker voor in deze landen: Albanië, Polen, Brazilië, Armenië en Indonesië. De significante aanwezigheid van Hektor in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Hektor is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

Samengevat is Hektor een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Albanië, Polen, Brazilië, Armenië en Indonesië de landen zijn met het grootste aantal Hektor. Hektor begint met de letter H en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Hektor in de wereld

De naam Hektor heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Hektor een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Hektor heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Hektor de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Hektor is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Hektor ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Hektor

Als je de naam Hektor overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Hektor noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Hektor populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Hektor de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Hektor op de kaart

 1. Albanië Albanië (657)
 2. Polen Polen (188)
 3. Brazilië Brazilië (140)
 4. Armenië Armenië (86)
 5. Indonesië Indonesië (67)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (66)
 7. Zwitserland Zwitserland (42)
 8. Griekenland Griekenland (39)
 9. India India (35)
 10. Mexico Mexico (34)
 11. Kosovo Kosovo (34)
 12. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (25)
 13. Canada Canada (17)
 14. Zweden Zweden (15)
 15. België België (14)
 16. Spanje Spanje (12)
 17. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (10)
 18. Filipijnen Filipijnen (9)
 19. Duitsland Duitsland (9)
 20. Oekraïne Oekraïne (9)
 21. Engeland Engeland (9)
 22. Italië Italië (8)
 23. Denemarken Denemarken (8)
 24. Oostenrijk Oostenrijk (6)
 25. Slovenië Slovenië (6)
 26. Estland Estland (6)
 27. Bulgarije Bulgarije (4)
 28. Nigeria Nigeria (4)
 29. Kroatië Kroatië (3)
 30. Colombia Colombia (3)
 31. Rusland Rusland (3)
 32. Turkije Turkije (3)
 33. IJsland IJsland (2)
 34. Noorwegen Noorwegen (2)
 35. Finland Finland (2)
 36. Honduras Honduras (1)
 37. Hongarije Hongarije (1)
 38. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 39. Jordanië Jordanië (1)
 40. Japan Japan (1)
 41. Macedonië Macedonië (1)
 42. Maleisië Maleisië (1)
 43. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 44. Peru Peru (1)
 45. Chili Chili (1)
 46. Cyprus Cyprus (1)
 47. Portugal Portugal (1)
 48. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 49. Paraguay Paraguay (1)
 50. Syrië Syrië (1)
 51. Egypte Egypte (1)
 52. Thailand Thailand (1)
 53. Taiwan Taiwan (1)
 54. Frankrijk Frankrijk (1)
 55. Schotland Schotland (1)
 56. Georgië Georgië (1)
 57. Guatemala Guatemala (1)
 58. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Hektor veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Hektor is, je een familielid hebt met de naam Hektor, je overweegt een personage in je roman Hektor te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.