HeinarU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heinar. De naam Heinar is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heinar, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heinar een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Heinar is een Jongensnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Heinar een unisex naam kan zijn.

In het geval van Heinar hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Heinar, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Heinar komt vaker voor in deze landen: Estland, Colombia, Mexico, El Salvador en Venezuela. De significante aanwezigheid van Heinar in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Heinar een Jongensnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Heinar te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Samengevat is Heinar een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Estland, Colombia, Mexico, El Salvador en Venezuela de landen zijn met het grootste aantal Heinar. Heinar begint met de letter H en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Heinar in de wereld

De naam Heinar heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heinar een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heinar heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heinar de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heinar is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heinar ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heinar

Als je de naam Heinar overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heinar noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heinar populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heinar de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heinar op de kaart

 1. Estland Estland (260)
 2. Colombia Colombia (83)
 3. Mexico Mexico (31)
 4. El Salvador El Salvador (26)
 5. Venezuela Venezuela (21)
 6. Brazilië Brazilië (20)
 7. Chili Chili (14)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (12)
 9. Duitsland Duitsland (10)
 10. Panama Panama (10)
 11. Peru Peru (9)
 12. Bolivia Bolivia (6)
 13. Finland Finland (6)
 14. Nicaragua Nicaragua (6)
 15. Uruguay Uruguay (4)
 16. Argentinië Argentinië (4)
 17. Ecuador Ecuador (3)
 18. Costa Rica Costa Rica (2)
 19. Indonesië Indonesië (2)
 20. Zweden Zweden (2)
 21. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 22. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 23. Australië Australië (1)
 24. Canada Canada (1)
 25. Zwitserland Zwitserland (1)
 26. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 27. Egypte Egypte (1)
 28. Guatemala Guatemala (1)
 29. Kazachstan Kazachstan (1)
 30. Filipijnen Filipijnen (1)
 31. Thailand Thailand (1)
 32. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heinar veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heinar is, je een familielid hebt met de naam Heinar, je overweegt een personage in je roman Heinar te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.