HeikiU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heiki. De naam Heiki is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heiki, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heiki een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Omdat Heiki een Jongensnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Heiki te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Heiki is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Heiki in de wereld

De naam Heiki heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heiki een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heiki heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heiki de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heiki is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heiki ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heiki

Als je de naam Heiki overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heiki noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heiki populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heiki de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heiki op de kaart

 1. Estland Estland (1772)
 2. Finland Finland (82)
 3. Namibië Namibië (58)
 4. Noorwegen Noorwegen (45)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (41)
 6. Japan Japan (39)
 7. Zweden Zweden (18)
 8. Brazilië Brazilië (17)
 9. België België (10)
 10. Canada Canada (7)
 11. India India (6)
 12. Duitsland Duitsland (5)
 13. Engeland Engeland (4)
 14. Filipijnen Filipijnen (4)
 15. Venezuela Venezuela (3)
 16. Australië Australië (3)
 17. Israël Israël (3)
 18. Thailand Thailand (3)
 19. Mexico Mexico (2)
 20. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 21. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 22. Chili Chili (1)
 23. Denemarken Denemarken (1)
 24. Hong Kong Hong Kong (1)
 25. Indonesië Indonesië (1)
 26. Italië Italië (1)
 27. Litouwen Litouwen (1)
 28. Nederland Nederland (1)
 29. Rusland Rusland (1)
 30. Taiwan Taiwan (1)
 31. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heiki veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heiki is, je een familielid hebt met de naam Heiki, je overweegt een personage in je roman Heiki te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.