HeesunU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heesun. De naam Heesun is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heesun, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heesun een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Heesun is een Meisjesnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Heesun een unisex naam kan zijn.

In het geval van Heesun hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Heesun, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Heesun komt vaker voor in deze landen: Verenigde Staten, Zuid-Korea, Canada, Nieuw-Zeeland en Australië. De significante aanwezigheid van Heesun in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

De naam Heesun in de wereld

De naam Heesun heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heesun een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heesun heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heesun de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heesun is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heesun ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heesun

Als je de naam Heesun overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heesun noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heesun populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heesun de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heesun op de kaart

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (225)
 2. Zuid-Korea Zuid-Korea (93)
 3. Canada Canada (22)
 4. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (17)
 5. Australië Australië (3)
 6. Engeland Engeland (3)
 7. Thailand Thailand (2)
 8. België België (1)
 9. China China (1)
 10. Ecuador Ecuador (1)
 11. Hong Kong Hong Kong (1)
 12. Italië Italië (1)
 13. Japan Japan (1)
 14. Myanmar Myanmar (1)
 15. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 16. Singapore Singapore (1)
 17. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 18. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heesun veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heesun is, je een familielid hebt met de naam Heesun, je overweegt een personage in je roman Heesun te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.