HeeraU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heera. De naam Heera is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heera, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heera een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Heera is een Meisjesnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Heera een unisex naam kan zijn.

De naam Heera komt vaker voor in deze landen: India, Pakistan, Bangladesh, Mauritius en Verenigde Staten. De significante aanwezigheid van Heera in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Heera is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Meisjesnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Heera in de wereld

De naam Heera heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heera een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heera heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heera de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heera is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heera ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heera

Als je de naam Heera overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heera noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heera populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heera de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heera op de kaart

 1. India India (93063)
 2. Pakistan Pakistan (4610)
 3. Bangladesh Bangladesh (3208)
 4. Mauritius Mauritius (157)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (139)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (99)
 7. Engeland Engeland (90)
 8. Bahrein Bahrein (74)
 9. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (69)
 10. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (62)
 11. Canada Canada (36)
 12. Qatar Qatar (31)
 13. Maleisië Maleisië (22)
 14. Guyana Guyana (22)
 15. Bhutan Bhutan (18)
 16. Zuid-Korea Zuid-Korea (16)
 17. Nepal Nepal (13)
 18. Thailand Thailand (13)
 19. Singapore Singapore (7)
 20. Nigeria Nigeria (5)
 21. Schotland Schotland (5)
 22. Filipijnen Filipijnen (4)
 23. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 24. Australië Australië (3)
 25. Zweden Zweden (3)
 26. Duitsland Duitsland (3)
 27. Indonesië Indonesië (3)
 28. Oman Oman (2)
 29. Brazilië Brazilië (2)
 30. Zwitserland Zwitserland (2)
 31. China China (2)
 32. Nederland Nederland (1)
 33. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 34. Polen Polen (1)
 35. Soedan Soedan (1)
 36. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 37. Tunesië Tunesië (1)
 38. Estland Estland (1)
 39. Spanje Spanje (1)
 40. Finland Finland (1)
 41. Frankrijk Frankrijk (1)
 42. Georgië Georgië (1)
 43. Hong Kong Hong Kong (1)
 44. Italië Italië (1)
 45. Japan Japan (1)
 46. Libië Libië (1)
 47. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heera veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heera is, je een familielid hebt met de naam Heera, je overweegt een personage in je roman Heera te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.