HeerU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heer. De naam Heer is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heer, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heer een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Heer is een unisex die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Heer een unisex naam kan zijn.

In het geval van Heer hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Heer, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Heer komt vaker voor in deze landen: Pakistan, India, Verenigde Staten, Afghanistan en Nederland. De significante aanwezigheid van Heer in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Heer een unisex is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Heer te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

De naam Heer in de wereld

De naam Heer heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heer een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heer heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heer de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heer is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heer ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heer

Als je de naam Heer overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heer noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heer populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heer de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heer op de kaart

 1. Pakistan Pakistan (5068)
 2. India India (1265)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (46)
 4. Afghanistan Afghanistan (42)
 5. Nederland Nederland (20)
 6. Taiwan Taiwan (17)
 7. Engeland Engeland (12)
 8. Maleisië Maleisië (11)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (8)
 10. Thailand Thailand (8)
 11. Canada Canada (7)
 12. Singapore Singapore (4)
 13. Duitsland Duitsland (3)
 14. Italië Italië (3)
 15. Spanje Spanje (2)
 16. Indonesië Indonesië (2)
 17. Venezuela Venezuela (1)
 18. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 19. Australië Australië (1)
 20. België België (1)
 21. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 22. China China (1)
 23. Finland Finland (1)
 24. Frankrijk Frankrijk (1)
 25. Hong Kong Hong Kong (1)
 26. Mauritius Mauritius (1)
 27. Nigeria Nigeria (1)
 28. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 29. Roemenië Roemenië (1)
 30. Tanzania Tanzania (1)
 31. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heer veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heer is, je een familielid hebt met de naam Heer, je overweegt een personage in je roman Heer te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.