HedwigeU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Hedwige. De naam Hedwige is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Hedwige, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Hedwige een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Hedwige is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Meisjesnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Hedwige in de wereld

De naam Hedwige heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Hedwige een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Hedwige heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Hedwige de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Hedwige is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Hedwige ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Hedwige

Als je de naam Hedwige overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Hedwige noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Hedwige populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Hedwige de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Hedwige op de kaart

 1. België België (1074)
 2. Frankrijk Frankrijk (310)
 3. Zwitserland Zwitserland (282)
 4. Kameroen Kameroen (180)
 5. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (68)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (48)
 7. Israël Israël (33)
 8. Burkina Faso Burkina Faso (15)
 9. Brazilië Brazilië (14)
 10. Oeganda Oeganda (12)
 11. Ivoorkust Ivoorkust (8)
 12. Wales Wales (8)
 13. Canada Canada (7)
 14. Zambia Zambia (7)
 15. Benin Benin (6)
 16. India India (6)
 17. Saint Lucia Saint Lucia (6)
 18. Haïti Haïti (5)
 19. Italië Italië (5)
 20. Frans Polynesië Frans Polynesië (4)
 21. Tanzania Tanzania (4)
 22. Maleisië Maleisië (4)
 23. Niger Niger (3)
 24. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (3)
 25. Duitsland Duitsland (3)
 26. Engeland Engeland (3)
 27. Ierland Ierland (2)
 28. Mauritius Mauritius (2)
 29. Namibië Namibië (1)
 30. Filipijnen Filipijnen (1)
 31. Seychellen Seychellen (1)
 32. Australië Australië (1)
 33. Senegal Senegal (1)
 34. Thailand Thailand (1)
 35. Saint Vincent en de Grenadines Saint Vincent en de Grenadines (1)
 36. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 37. Venezuela Venezuela (1)
 38. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 39. Gabon Gabon (1)
 40. Schotland Schotland (1)
 41. Luxemburg Luxemburg (1)
 42. Mexico Mexico (1)
 43. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Hedwige veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Hedwige is, je een familielid hebt met de naam Hedwige, je overweegt een personage in je roman Hedwige te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.