HealeyU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Healey. De naam Healey is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Healey, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Healey een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Healey is een unisex die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Healey een unisex naam kan zijn.

De naam Healey in de wereld

De naam Healey heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Healey een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Healey heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Healey de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Healey is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Healey ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Healey

Als je de naam Healey overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Healey noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Healey populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Healey de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Healey op de kaart

 1. Singapore Singapore (173)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (68)
 3. Engeland Engeland (13)
 4. Filipijnen Filipijnen (6)
 5. Brazilië Brazilië (5)
 6. Zambia Zambia (5)
 7. Australië Australië (4)
 8. Sri Lanka Sri Lanka (4)
 9. Nigeria Nigeria (4)
 10. Wales Wales (3)
 11. Canada Canada (2)
 12. Frankrijk Frankrijk (2)
 13. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (2)
 14. Zimbabwe Zimbabwe (2)
 15. China China (1)
 16. Israël Israël (1)
 17. Malawi Malawi (1)
 18. Maleisië Maleisië (1)
 19. Thailand Thailand (1)
 20. Taiwan Taiwan (1)
 21. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 22. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Healey veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Healey is, je een familielid hebt met de naam Healey, je overweegt een personage in je roman Healey te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.