ErlendU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Erlend. De naam Erlend is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Erlend, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Erlend een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Erlend is een Jongensnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Erlend een unisex naam kan zijn.

De naam Erlend komt vaker voor in deze landen: Noorwegen, Estland, Verenigde Staten, Schotland en Indonesië. De significante aanwezigheid van Erlend in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

De naam Erlend in de wereld

De naam Erlend heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Erlend een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Erlend heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Erlend de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Erlend is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Erlend ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Erlend

Als je de naam Erlend overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Erlend noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Erlend populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Erlend de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Erlend op de kaart

 1. Noorwegen Noorwegen (4839)
 2. Estland Estland (114)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (91)
 4. Schotland Schotland (91)
 5. Indonesië Indonesië (75)
 6. België België (74)
 7. Nederland Nederland (47)
 8. Duitsland Duitsland (40)
 9. Denemarken Denemarken (40)
 10. Finland Finland (38)
 11. Engeland Engeland (35)
 12. Zweden Zweden (24)
 13. Thailand Thailand (20)
 14. Frankrijk Frankrijk (13)
 15. Oostenrijk Oostenrijk (11)
 16. Brazilië Brazilië (9)
 17. Albanië Albanië (8)
 18. Qatar Qatar (8)
 19. Filipijnen Filipijnen (5)
 20. Litouwen Litouwen (4)
 21. Polen Polen (4)
 22. Bolivia Bolivia (4)
 23. Rusland Rusland (4)
 24. Singapore Singapore (4)
 25. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (4)
 26. Guernsey Guernsey (4)
 27. Canada Canada (3)
 28. Spanje Spanje (3)
 29. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 30. Chili Chili (2)
 31. Hongarije Hongarije (2)
 32. Ierland Ierland (1)
 33. Italië Italië (1)
 34. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1)
 35. Letland Letland (1)
 36. Angola Angola (1)
 37. Bangladesh Bangladesh (1)
 38. Roemenië Roemenië (1)
 39. Zwitserland Zwitserland (1)
 40. Suriname Suriname (1)
 41. Costa Rica Costa Rica (1)
 42. Cuba Cuba (1)
 43. Tanzania Tanzania (1)
 44. Oekraïne Oekraïne (1)
 45. Ecuador Ecuador (1)
 46. Kosovo Kosovo (1)
 47. Faeröer Eilanden Faeröer Eilanden (1)
 48. Griekenland Griekenland (1)
 49. Honduras Honduras (1)
 50. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Erlend veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Erlend is, je een familielid hebt met de naam Erlend, je overweegt een personage in je roman Erlend te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.