Cafer

Herkomst van de naam 'Cafer'

De naam 'Cafer' heeft een Arabische oorsprong en wordt veel gebruikt in landen als Turkije en andere landen in het Midden-Oosten. Deze naam is door de jaren heen populair geweest en heeft een diepe en belangrijke betekenis in de Arabische cultuur.

Betekenis van de naam 'Cafer'

De betekenis van de naam 'Cafer' gaat terug tot de Arabische wortels en kent verschillende interpretaties, afhankelijk van traditie en cultuur. Een van de meest voorkomende interpretaties is dat 'Cafer' 'degene die dankt' of 'de dankbare' betekent. Deze betekenis weerspiegelt het belang van dankbaarheid en waardering in de Arabische cultuur.

Een andere interpretatie van de naam 'Cafer' is 'hij die vergeeft'. Deze betekenis benadrukt de waarde van vergeving en mededogen in de Arabische cultuur, waar het vermogen om te vergeven en in harmonie verder te gaan wordt gewaardeerd.

Over het geheel genomen heeft de naam 'Cafer' een positieve en bemoedigende betekenis die de deugden dankbaarheid, vergevingsgezindheid en mededogen in de Arabische cultuur weerspiegelt.

Varianten van de naam 'Cafer'

Zoals bij veel namen van Arabische oorsprong kent 'Cafer' verschillende varianten die in verschillende regio's worden gebruikt. Enkele van de meest voorkomende varianten zijn onder meer 'Kafir', 'Kafir' en 'Kafer'. Deze varianten kunnen kleine verschillen in uitspraak en spelling hebben, maar ze hebben dezelfde betekenis en oorsprong.

Populariteit van de naam 'Cafer'

In landen als Turkije is de naam 'Cafer' al jaren populair en wordt door diverse bekende mensen gebruikt. De populariteit is deels te danken aan de positieve betekenis en verbinding met de Arabische cultuur, die gewaardeerd wordt in de Turkse samenleving.

Bovendien is de naam 'Cafer' populair geworden in andere landen van het Midden-Oosten en overgenomen door mensen uit verschillende culturen die de betekenis en oorsprong ervan waarderen. Hoewel niet zo gebruikelijk als andere namen, is 'Cafer' nog steeds een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betekenisvolle naam met diepe culturele wortels.

Persoonlijkheden met de naam 'Cafer'

Door de geschiedenis heen zijn er verschillende opmerkelijke persoonlijkheden geweest met de naam 'Cafer'. Deze mensen hebben een belangrijke stempel gedrukt op hun respectievelijke vakgebieden en hebben bijgedragen aan de promotie van de naam 'Cafer' in de samenleving.

Een van de bekendste persoonlijkheden met de naam 'Cafer' is Cafer El-Afifi, een 19e-eeuwse Arabische dichter en schrijver. Zijn literaire werken worden algemeen erkend en bewonderd in de regio, wat heeft bijgedragen aan de populariteit van de naam 'Cafer' op cultureel gebied.

Een andere opvallende persoonlijkheid met de naam 'Cafer' is Cafer Tayyar Yüksel, een Turkse politicus die een belangrijke rol speelde in de geschiedenis van Turkije. Zijn invloed en leiderschap hebben een blijvende stempel gedrukt op de Turkse samenleving en hebben bijgedragen aan de populariteit van de naam 'Cafer' in het land.

Dit zijn slechts enkele van de persoonlijkheden die de naam 'Cafer' hebben gedragen en hebben bijgedragen aan de erkenning ervan in de samenleving. Zijn nalatenschap heeft er door de jaren heen voor gezorgd dat de traditie en de betekenis van de naam 'Cafer' levend zijn gebleven.

Conclusies

Samenvattend heeft de naam 'Cafer' een Arabische oorsprong en een diepe betekenis die de deugden dankbaarheid, vergevingsgezindheid en mededogen in de Arabische cultuur weerspiegelt. Door de geschiedenis heen is deze naam populair geweest in landen als Turkije en overgenomen door mensen uit verschillende culturen die de betekenis en oorsprong ervan waarderen.

Daarnaast zijn er verschillende prominente persoonlijkheden geweest met de naam 'Cafer' die hebben bijgedragen aan hun erkenning in de samenleving en een aanzienlijke erfenis hebben nagelaten op hun respectieve vakgebieden. Alles bij elkaar blijft de naam 'Cafer' een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een naam met diepe culturele wortels en een positieve, opbeurende betekenis.

U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Cafer. De naam Cafer is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Cafer, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Cafer een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Cafer is een Jongensnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Cafer een unisex naam kan zijn.

In het geval van Cafer hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Cafer, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

Omdat Cafer een Jongensnamen is die begint met de letter C, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Cafer te geven vanwege hun voorkeur voor de letter C.

Cafer is een naam die begint met de letter C. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met C, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter C.

De naam Cafer in de wereld

De naam Cafer heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Cafer een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Cafer heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Cafer de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Cafer is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Cafer ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Cafer

Als je de naam Cafer overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Cafer noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Cafer populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Cafer de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Cafer op de kaart

 1. Turkije Turkije (56833)
 2. Duitsland Duitsland (616)
 3. Noord-Cyprus Noord-Cyprus (305)
 4. Frankrijk Frankrijk (119)
 5. Oostenrijk Oostenrijk (107)
 6. Engeland Engeland (103)
 7. Nederland Nederland (90)
 8. Zweden Zweden (87)
 9. België België (79)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (73)
 11. Denemarken Denemarken (45)
 12. Zwitserland Zwitserland (35)
 13. Qatar Qatar (15)
 14. Kosovo Kosovo (14)
 15. Irak Irak (14)
 16. Noorwegen Noorwegen (12)
 17. Rusland Rusland (11)
 18. Canada Canada (7)
 19. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (5)
 20. Schotland Schotland (5)
 21. Egypte Egypte (4)
 22. Wales Wales (4)
 23. Filipijnen Filipijnen (3)
 24. Italië Italië (3)
 25. Kazachstan Kazachstan (2)
 26. Panama Panama (2)
 27. Australië Australië (2)
 28. Brazilië Brazilië (2)
 29. Thailand Thailand (2)
 30. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (2)
 31. Iran Iran (2)
 32. Litouwen Litouwen (1)
 33. Macedonië Macedonië (1)
 34. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 35. Nigeria Nigeria (1)
 36. Albanië Albanië (1)
 37. Argentinië Argentinië (1)
 38. Pakistan Pakistan (1)
 39. Bulgarije Bulgarije (1)
 40. Roemenië Roemenië (1)
 41. Belize Belize (1)
 42. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 43. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)
 44. China China (1)
 45. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 46. Tonga Tonga (1)
 47. Oeganda Oeganda (1)
 48. Spanje Spanje (1)
 49. Griekenland Griekenland (1)
 50. Hongarije Hongarije (1)
 51. Kenia Kenia (1)
 52. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 53. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Cafer veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Cafer is, je een familielid hebt met de naam Cafer, je overweegt een personage in je roman Cafer te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.