Aniella

De oorsprong en betekenis van de naam Aniella

Namen hebben een speciale betekenis voor mensen, omdat ze hun identiteit vertegenwoordigen en verband kunnen houden met cultuur, religie of familiegeschiedenis. In dit artikel zullen we de oorsprong en betekenis van de naam Aniella onderzoeken, evenals de populariteit en variaties ervan in verschillende culturen en regio's van de wereld.

Herkomst van de naam Aniella

De naam Aniella heeft een Latijnse oorsprong en is een variant van de vrouwelijke naam "Ana" of "Anna". Er wordt aangenomen dat het afkomstig is van het Griekse "ἄννα" (Anna), dat op zijn beurt is afgeleid van het Hebreeuwse "hannah" dat "genade" of "gunst" betekent. Door de geschiedenis heen is de naam Aniella populair geweest in verschillende culturen en regio's, zoals Italië, Polen, Spanje en andere Europese landen.

In de oudheid werd de naam Aniella vooral op religieus gebied gebruikt, omdat deze werd geassocieerd met belangrijke figuren zoals Sint Anna, moeder van de Maagd Maria. In de loop van de tijd heeft de naam zich echter naar verschillende culturen verspreid en in elk daarvan een andere betekenis en symboliek gekregen.

Betekenis van de naam Aniella

De naam Aniella is gerelateerd aan positieve eigenschappen zoals gratie, vriendelijkheid en liefheid. De mensen die deze naam dragen, worden meestal gezien als vriendelijk, medelevend en genereus. Bovendien hebben ze een charismatische persoonlijkheid en zijn ze in staat anderen te inspireren met hun aanwezigheid.

De naam Aniella vertegenwoordigt de innerlijke en spirituele schoonheid van de persoon die hem draagt, evenals zijn vermogen om licht en positivisme om zich heen uit te stralen.

In sommige culturen wordt de naam Aniella ook geassocieerd met zuiverheid en onschuld, wat de spirituele en nobele aard weerspiegelt van degenen die de naam dragen. Op dezelfde manier wordt aangenomen dat mensen met deze naam een ​​speciale band hebben met de spirituele wereld en een unieke gevoeligheid hebben om schoonheid en liefde in hun omgeving waar te nemen.

Variaties op de naam Aniella in verschillende culturen

De naam Aniella heeft variaties en aanpassingen gekregen in verschillende culturen en regio's, waardoor het in elk van deze culturen specifieke nuances en betekenissen heeft gekregen. In het Italiaans blijft de naam Aniella bijvoorbeeld intact en blijft een populaire keuze voor meisjesnamen. In Polen kun je de variant "Aniela" vinden, die net zo populair is en "boodschapper van God" betekent.

In Spanje wordt de naam Aniella de afgelopen jaren met enthousiasme aangenomen, vooral in regio's met een sterke religieuze invloed. Aan de andere kant begint de naam Aniella in Engelssprekende landen, zoals de Verenigde Staten en Canada, aan populariteit te winnen dankzij het exotisme en de charmante klank.

In al deze culturen behoudt de naam Aniella de betekenis van gratie en vriendelijkheid, hoewel deze verschillende connotaties of historische banden kan hebben, afhankelijk van de culturele context waarin deze wordt gebruikt.

De naam Aniella heeft een rijke geschiedenis en betekenis die in de loop van de tijd is overstegen en een optie is geworden die gewaardeerd wordt vanwege zijn schoonheid en positieve boodschap.

Populariteit van de naam Aniella vandaag

Momenteel bevindt de naam Aniella zich in een proces van uitbreiding en populariteit in veel delen van de wereld, vooral in die regio's met sterke culturele en historische invloed. Dankzij het melodieuze geluid en de aantrekkelijke betekenis kiezen veel gezinnen deze naam voor hun dochters, in een poging via hun identiteit een boodschap van schoonheid en gratie over te brengen.

De populariteit van de naam Aniella is ook vergroot door de associatie met prominente figuren in de wereld van kunst, mode en cultuur. Sommige beroemdheden hebben deze naam gekozen voor hun nakomelingen, wat heeft bijgedragen aan de verspreiding en erkenning ervan in de huidige samenleving.

Bovendien heeft de naam Aniella zichtbaarheid gekregen op sociale netwerken en digitale platforms, waar getuigenissen en ervaringen met betrekking tot deze naam worden gedeeld, waardoor haar aanwezigheid en reputatie in de virtuele sfeer wordt geconsolideerd.

De naam Aniella is een moderne en plechtige optie geworden voor gezinnen die op zoek zijn naar een speciale en betekenisvolle naam voor hun dochters, die opvalt door zijn symboliek en zijn weerklank in verschillende culturen over de hele wereld.

Conclusies

De naam Aniella heeft een Latijnse oorsprong en een betekenis die verband houdt met gratie en vriendelijkheid. Door de geschiedenis heen heeft het in verschillende culturen verschillende varianten en aanpassingen gekregen, waarbij de boodschap van schoonheid en spiritualiteit behouden bleef. Tegenwoordig is de naam Aniella een populaire keuze geworden en gewaardeerd om zijn charmante klank ende positieve betekenis ervan, waardoor het een uitzonderlijke keuze is voor gezinnen die op zoek zijn naar een onderscheidende naam met een emotionele boodschap voor hun dochters.

Kort gezegd vertegenwoordigt de naam Aniella de innerlijke gratie en spiritualiteit van de mensen die hem dragen, die licht en positiviteit om hen heen uitstralen en hun verbinding met geschiedenis en cultuur levend houden door de verschillende variaties en aanpassingen in verschillende regio's van de wereld. wereld.U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Aniella. De naam Aniella is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Aniella, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Aniella een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Aniella is een Meisjesnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Aniella een unisex naam kan zijn.

In het geval van Aniella hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Aniella, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Aniella komt vaker voor in deze landen: Brazilië, Verenigde Staten, Hongarije, Duitsland en Italië. De significante aanwezigheid van Aniella in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Aniella een Meisjesnamen is die begint met de letter A, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Aniella te geven vanwege hun voorkeur voor de letter A.

De naam Aniella in de wereld

De naam Aniella heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Aniella een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Aniella heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Aniella de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Aniella is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Aniella ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Aniella

Als je de naam Aniella overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Aniella noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Aniella populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Aniella de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Aniella op de kaart

 1. Brazilië Brazilië (107)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (29)
 3. Hongarije Hongarije (23)
 4. Duitsland Duitsland (10)
 5. Italië Italië (10)
 6. Venezuela Venezuela (9)
 7. Denemarken Denemarken (9)
 8. Chili Chili (8)
 9. Frankrijk Frankrijk (6)
 10. Rusland Rusland (4)
 11. Zweden Zweden (4)
 12. Burundi Burundi (4)
 13. Thailand Thailand (4)
 14. Engeland Engeland (4)
 15. Mexico Mexico (4)
 16. Peru Peru (2)
 17. Filipijnen Filipijnen (2)
 18. Roemenië Roemenië (2)
 19. Uruguay Uruguay (2)
 20. Ivoorkust Ivoorkust (2)
 21. Haïti Haïti (2)
 22. Nauru Nauru (1)
 23. Frans Polynesië Frans Polynesië (1)
 24. Pakistan Pakistan (1)
 25. Argentinië Argentinië (1)
 26. Australië Australië (1)
 27. België België (1)
 28. Benin Benin (1)
 29. Canada Canada (1)
 30. Colombia Colombia (1)
 31. Costa Rica Costa Rica (1)
 32. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 33. Indonesië Indonesië (1)
 34. Israël Israël (1)
 35. Cambodja Cambodja (1)
 36. Libanon Libanon (1)
 37. Moldavië Moldavië (1)
 38. Madagaskar Madagaskar (1)
 39. Nederland Nederland (1)
 40. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Aniella veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Aniella is, je een familielid hebt met de naam Aniella, je overweegt een personage in je roman Aniella te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.