Abila

De oorsprong van de naam "Abila"

De naam "Abila" is van Arabische oorsprong en heeft een fascinerende geschiedenis die eeuwen teruggaat. Het is een naam die door de generaties heen is doorgegeven en een speciale betekenis heeft voor degenen die hem dragen.

Arabische oorsprong

De naam "Abila" heeft zijn wortels in de Arabische cultuur. In het Arabisch is de betekenis van 'Abila' 'oude stad' of 'versterkte stad'. Deze naam is afgeleid van het Arabische woord "abil", wat "oud" of "oud" betekent. Het is een naam die een gevoel van geschiedenis en erfgoed oproept, en kan een speciale betekenis hebben voor degenen die zich verbonden voelen met hun Arabische erfgoed.

Gebruik in verschillende culturen

Hoewel de naam "Abila" zijn oorsprong vindt in de Arabische cultuur, is deze overgenomen door mensen uit verschillende culturen over de hele wereld. Deze naam heeft culturele grenzen overschreden en zijn weg gevonden naar verschillende samenlevingen. Het is een naam die aan populariteit heeft gewonnen in Spaanstalige landen, zoals Spanje en Latijns-Amerika, maar ook in andere delen van de wereld.

De etymologische betekenis van de naam "Abila" heeft weerklank gevonden bij veel mensen, ongeacht hun culturele achtergrond. Deze naam is gekozen door ouders die de geschiedenis en traditie in ere willen houden, maar ook door degenen die schoonheid vinden in de klank en betekenis ervan.

Persoonlijke betekenis

Voor degenen die de naam "Abila" dragen, kan de persoonlijke betekenis ervan variëren. Sommige mensen zijn er misschien trots op dat ze een naam dragen die geschiedenis en kracht oproept, terwijl voor anderen de naam gewoon een mooi onderdeel van hun identiteit kan zijn.

De naam "Abila" kan een speciale betekenis hebben voor degenen die zich verbonden voelen met de Arabische cultuur of het idee van oudheid en kracht. De persoonlijke betekenis van een naam is echter zeer subjectief en hangt af van de individuele perceptie van elke persoon die de naam draagt.

Naamvarianten

Zoals bij veel namen kent "Abila" verschillende variaties in verschillende talen en culturen. In het Spaans kiezen sommige mensen bijvoorbeeld de vorm 'Ávila' voor hun zoon of dochter, terwijl in andere talen, zoals Engels of Frans, de naam anders kan worden getranscribeerd.

Variaties op de naam "Abila" weerspiegelen de rijkdom en diversiteit van talen en culturen over de hele wereld. Hoewel de geschreven vorm van de naam kan variëren, blijven de betekenis en oorsprong hetzelfde, wat de universaliteit en tijdloosheid van deze naam aantoont.

De tijdloze betekenis van "Abila"

De betekenis van de naam "Abila" is door de eeuwen heen blijven bestaan, wat de tijdloosheid ervan aantoont en het vermogen om de barrières van tijd en ruimte te overstijgen. Deze naam is vandaag de dag nog steeds relevant en belangrijk en weerspiegelt de rijke geschiedenis en emotionele weerklank bij de mensen die hem dragen.

Een naam met geschiedenis

De betekenis van 'oude stad' of 'versterkte stad' roept beelden op van vervlogen tijden en de oudheid. Deze naam brengt een gevoel van geschiedenis en erfgoed met zich mee, waardoor het aantrekkelijk is voor mensen die waarde hechten aan een verbinding met het verleden.

De naam "Abila" is meer dan alleen een label, het is een symbool van kracht en veerkracht door de tijd heen. Voor veel mensen vertegenwoordigt deze naam het idee van duurzaamheid en veerkracht, kwaliteiten die door de menselijke geschiedenis heen gewaardeerd zijn.

De tijdloze betekenis van "Abila" heeft deze naam populair gemaakt onder mensen die op zoek zijn naar een naam met betekenis en diepgang. Door de eeuwen heen is de naam 'Abila' relevant en betekenisvol gebleven, wat aantoont dat het in staat is de beperkingen van tijd en ruimte te overstijgen.

De emotionele resonantie

De naam "Abila" heeft een emotionele weerklank bij degenen die hem dragen, maar ook bij degenen die hem horen. Het is een naam die een gevoel van mysterie en oudheid oproept, waardoor hij aantrekkelijk is voor wie op zoek is naar een naam met geschiedenis en betekenis. Bovendien zorgt het soepele en onderscheidende geluid ervoor dat hij prettig in het gehoor ligt, wat bijdraagt ​​aan zijn populariteit.

Voor veel mensen is de naam "Abila" niet alleen een label, maar een uitdrukking van hun identiteit en hun verbinding met geschiedenis en traditie. Het dragen van een naam met zo'n diepe betekenis kan voor veel mensen een bron van trots en voldoening zijn, wat het emotionele belang van namen in ons leven aantoont.

Een naam voor de toekomst

Ondanks zijn leeftijd is de naam "Abila" nog steeds actueel en heeft een plaats in de toekomst. Zijn betekenisDe tijdloosheid en emotionele weerklank ervan maken het aantrekkelijk voor huidige en toekomstige generaties, waardoor deze naam tot ver in de toekomst gewaardeerd en gewaardeerd blijft.

De naam 'Abila' is meer dan alleen een label, het is een symbool van kracht en veerkracht door de tijd heen, en de blijvende betekenis ervan zorgt ervoor dat het een populaire keuze zal blijven voor mensen die op zoek zijn naar een naam met geschiedenis en betekenis.

Kortom: de naam "Abila" heeft een fascinerende oorsprong in de Arabische cultuur en heeft een tijdloze betekenis die hem vandaag de dag relevant maakt. De emotionele weerklank en het vermogen om de barrières van tijd en ruimte te overstijgen, maken het tot een bijzondere naam die nog generaties lang zal worden gewaardeerd en gewaardeerd.U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Abila. De naam Abila is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Abila, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Abila een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Abila is een unisex die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Abila een unisex naam kan zijn.

In het geval van Abila hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Abila, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

Abila is een naam die begint met de letter A. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met unisex die beginnen met A, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter A.

Samengevat is Abila een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij India, Nigeria, Brazilië, Pakistan en Niger de landen zijn met het grootste aantal Abila. Abila begint met de letter A en is in principe een unisex, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Abila in de wereld

De naam Abila heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Abila een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Abila heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Abila de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Abila is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Abila ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Abila

Als je de naam Abila overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Abila noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Abila populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Abila de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Abila op de kaart

 1. India India (1193)
 2. Nigeria Nigeria (979)
 3. Brazilië Brazilië (155)
 4. Pakistan Pakistan (124)
 5. Niger Niger (98)
 6. Peru Peru (92)
 7. Benin Benin (59)
 8. Mexico Mexico (49)
 9. Indonesië Indonesië (45)
 10. Burkina Faso Burkina Faso (40)
 11. Algerije Algerije (37)
 12. Puerto Rico Puerto Rico (32)
 13. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (27)
 14. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (21)
 15. Kameroen Kameroen (19)
 16. Verenigde Staten Verenigde Staten (19)
 17. Irak Irak (19)
 18. Kenia Kenia (18)
 19. Georgië Georgië (15)
 20. Kazachstan Kazachstan (14)
 21. Oeganda Oeganda (12)
 22. Filipijnen Filipijnen (11)
 23. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (8)
 24. Engeland Engeland (7)
 25. Panama Panama (6)
 26. Nepal Nepal (5)
 27. Maleisië Maleisië (5)
 28. Soedan Soedan (4)
 29. Colombia Colombia (4)
 30. Venezuela Venezuela (4)
 31. Afghanistan Afghanistan (3)
 32. Senegal Senegal (3)
 33. Frankrijk Frankrijk (3)
 34. Ivoorkust Ivoorkust (2)
 35. El Salvador El Salvador (2)
 36. Turkije Turkije (2)
 37. Libanon Libanon (2)
 38. Nicaragua Nicaragua (1)
 39. Belize Belize (1)
 40. Rusland Rusland (1)
 41. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 42. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 43. Tanzania Tanzania (1)
 44. Honduras Honduras (1)
 45. Jemen Jemen (1)
 46. Israël Israël (1)
 47. Marshalleilanden Marshalleilanden (1)
 48. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Abila veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Abila is, je een familielid hebt met de naam Abila, je overweegt een personage in je roman Abila te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.