Abigayle

Herkomst van de naam Abigayle

De naam Abigayle heeft een rijke geschiedenis en komt uit het Hebreeuws. Het is een variant van de bijbelse naam Abigaïl, die genoemd wordt in het Oude Testament. De Hebreeuwse invloed betekent ‘vreugde van de vader’ of ‘bron van vreugde’. Deze naam is door de eeuwen heen geëvolueerd en heeft in verschillende culturen verschillende variaties gekregen.

Varianten van de naam Abigayle

De naam Abigayle is in verschillende talen en culturen aangepast, waardoor er een aantal varianten zijn ontstaan. In het Engels is de meest voorkomende vorm Abigail, maar deze kan ook worden gevonden als Abigayle, Abigale of Abigael. In andere delen van de wereld zijn er varianten zoals Abigail in het Spaans, Avigail in het Hebreeuws en Abigail in het Russisch. Elke variant behoudt de oorspronkelijke betekenis en essentie van de oorspronkelijke naam.

Betekenis van de naam Abigayle

De betekenis van de naam Abigayle, zoals hierboven vermeld, is gebaseerd op de Hebreeuwse oorsprong. De naam draagt ​​het idee van vreugde en geluk met zich mee en wordt geïnterpreteerd als de bron van vreugde voor de vader. Deze positieve connotatie heeft de naam populair gemaakt onder ouders die hun dochters een gevoel van vreugde en positiviteit willen bijbrengen.

Persoonlijkheid geassocieerd met de naam Abigayle

Mensen met de naam Abigayle worden vaak omschreven als vrolijk, optimistisch en energiek. Ze hebben een positieve levenshouding en stralen vaak geluk om zich heen uit. Er wordt ook gezegd dat ze empathische en meelevende mensen zijn, met een natuurlijke neiging om voor anderen te zorgen. Deze eigenschappen passen perfect bij de oorspronkelijke betekenis van de naam en versterken de verbinding tussen de naam en de persoonlijkheid van de dragers.

Populariteit van de naam Abigayle

De naam Abigayle is door de jaren heen gematigd populair gebleven, vooral in Engelssprekende landen. Hoewel het niet een van de meest voorkomende namen is, is het nog steeds een populaire keuze onder ouders die op zoek zijn naar een naam met een positieve connotatie en een diepe betekenis. De populariteit van de naam is de afgelopen jaren toegenomen, wat de tijdloze aantrekkingskracht ervan aantoont.

Beroemde mensen met de naam Abigayle

Door de geschiedenis heen zijn er opmerkelijke mensen geweest met de naam Abigayle die op verschillende gebieden hun stempel hebben gedrukt. Onder hen bevinden zich schrijvers, activisten en kunstenaars die de naam met trots dragen. Deze succesvoorbeelden hebben ertoe bijgedragen dat de naam Abigayle levend en relevant is gebleven.

Conclusie

Kortom: de naam Abigayle heeft diepe Hebreeuwse wortels en draagt ​​de betekenis van vreugde en geluk met zich mee. De populariteit en de verscheidenheid aan varianten in verschillende culturen maken het tot een veelzijdige en betekenisvolle naam. Degenen die de naam Abigayle dragen, weerspiegelen vaak de positieve eigenschappen die ermee gepaard gaan, waardoor het verband tussen de naam en de persoonlijkheid wordt versterkt. Uiteindelijk blijft de naam Abigayle een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een naam met een intrigerende betekenis en geschiedenis.

U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Abigayle. De naam Abigayle is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Abigayle, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Abigayle een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Abigayle is een Meisjesnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Abigayle een unisex naam kan zijn.

De naam Abigayle komt vaker voor in deze landen: Verenigde Staten, Engeland, Filipijnen, Zuid-Afrika en Maleisië. De significante aanwezigheid van Abigayle in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Abigayle is een naam die begint met de letter A. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Meisjesnamen die beginnen met A, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter A.

Samengevat is Abigayle een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Verenigde Staten, Engeland, Filipijnen, Zuid-Afrika en Maleisië de landen zijn met het grootste aantal Abigayle. Abigayle begint met de letter A en is in principe een Meisjesnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Abigayle in de wereld

De naam Abigayle heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Abigayle een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Abigayle heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Abigayle de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Abigayle is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Abigayle ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Abigayle

Als je de naam Abigayle overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Abigayle noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Abigayle populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Abigayle de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Abigayle op de kaart

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (332)
 2. Engeland Engeland (96)
 3. Filipijnen Filipijnen (44)
 4. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (10)
 5. Maleisië Maleisië (8)
 6. Wales Wales (6)
 7. Thailand Thailand (6)
 8. Jersey Jersey (3)
 9. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (3)
 10. Schotland Schotland (2)
 11. Jamaica Jamaica (2)
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 13. Australië Australië (1)
 14. Canada Canada (1)
 15. Ghana Ghana (1)
 16. Namibië Namibië (1)
 17. Nigeria Nigeria (1)
 18. Nederland Nederland (1)
 19. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 20. Qatar Qatar (1)
 21. Zweden Zweden (1)
 22. Oeganda Oeganda (1)
 23. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Abigayle veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Abigayle is, je een familielid hebt met de naam Abigayle, je overweegt een personage in je roman Abigayle te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.