Abdulkerim

Herkomst van de naam Abdulkerim

De naam Abdulkerim heeft een Arabische oorsprong en komt veel voor in islamitische culturen. Het bestaat uit twee delen: "Abdul", wat "dienaar van" of "aanbidder van" betekent, en "Kerim", wat zich vertaalt als "genereus" of "nobel". Het is belangrijk op te merken dat in de islamitische context de betekenis van namen van groot belang is en vaak de wenselijke eigenschappen weerspiegelt van de persoon die de naam draagt.

Betekenis van de naam Abdulkerim

De volledige betekenis van de naam Abdulkerim is 'genereuze dienaar' of 'nobele aanbidder'. Deze naam weerspiegelt het belang van vrijgevigheid en adel in de islamitische cultuur, en benadrukt deze kwaliteiten als wenselijk voor degenen die de naam dragen.

In de islam hebben namen een diepe betekenis en weerspiegelen vaak eigenschappen die ouders hun kinderen willen bijbrengen. De naam Abdulkerim brengt een boodschap van nederigheid en nobelheid over en moedigt de drager aan om genereus en attent te zijn tegenover anderen.

Variaties op de naam Abdulkerim

Zoals veel namen van Arabische oorsprong kent Abdulkerim verschillende variaties in verschillende regio's en culturen. Enkele van de meest voorkomende variaties zijn onder andere Abdul Karim, Abdul Kerim, Abdul Karim, Abdul-Krim.

Deze variaties weerspiegelen de taalkundige en culturele diversiteit in islamitische gemeenschappen over de hele wereld, en laten zien hoe de naam Abdulkerim zich in de loop van de tijd en in verschillende regio's heeft ontwikkeld.

Populariteit en gebruik van de naam Abdulkerim

De naam Abdulkerim komt relatief vaak voor in islamitische gemeenschappen, vooral in gebieden waar de islam de overheersende religie is. Het is populair in Arabischsprekende landen, maar ook in moslimgemeenschappen in andere landen.

In veel gevallen wordt de naam Abdulkerim gekozen ter ere van historische of religieuze figuren die in de islamitische traditie worden vereerd. Het komt ook vaak voor bij degenen die eigenschappen als vrijgevigheid en adel willen overbrengen via de naam van hun kinderen.

Persoonlijkheden met de naam Abdulkerim

Door de geschiedenis heen zijn er verschillende opmerkelijke persoonlijkheden geweest die de naam Abdulkerim droegen. Deze figuren hebben een blijvende erfenis nagelaten in hun respectievelijke vakgebieden en hebben bijgedragen aan het prestige van de naam.

Onder de historische figuren met de naam Abdulkerim bevinden zich religieuze leiders, geleerden, kunstenaars en filosofen, die allemaal een belangrijke stempel hebben gedrukt op de islamitische geschiedenis en de samenleving als geheel.

Conclusie

Kortom: de naam Abdulkerim heeft een Arabische oorsprong en komt veel voor in islamitische culturen. De betekenis ervan, ‘genereuze dienaar’ of ‘nobele aanbidder’, weerspiegelt het belang van vrijgevigheid en nobelheid in de islamitische cultuur. Deze naam is populair in moslimgemeenschappen en is gekozen om historische en religieuze figuren te eren, en om via de naam wenselijke eigenschappen over te brengen.

De naam Abdulkerim draagt ​​een erfenis van vrijgevigheid en adel met zich mee, en degenen die deze naam dragen, streven er vaak naar om deze waarden na te leven. Het gebruik ervan in moslimgemeenschappen over de hele wereld weerspiegelt het belang van deze kwaliteiten in de islamitische traditie, en de populariteit ervan is in de loop van de tijd blijven bestaan.U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Abdulkerim. De naam Abdulkerim is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Abdulkerim, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Abdulkerim een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Abdulkerim hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Abdulkerim, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Abdulkerim komt vaker voor in deze landen: Turkije, Ethiopië, Nigeria, Saoedi-Arabië en Macedonië. De significante aanwezigheid van Abdulkerim in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Abdulkerim een Jongensnamen is die begint met de letter A, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Abdulkerim te geven vanwege hun voorkeur voor de letter A.

Samengevat is Abdulkerim een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Turkije, Ethiopië, Nigeria, Saoedi-Arabië en Macedonië de landen zijn met het grootste aantal Abdulkerim. Abdulkerim begint met de letter A en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Abdulkerim in de wereld

De naam Abdulkerim heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Abdulkerim een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Abdulkerim heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Abdulkerim de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Abdulkerim is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Abdulkerim ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Abdulkerim

Als je de naam Abdulkerim overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Abdulkerim noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Abdulkerim populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Abdulkerim de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Abdulkerim op de kaart

 1. Turkije Turkije (23558)
 2. Ethiopië Ethiopië (11790)
 3. Nigeria Nigeria (625)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (408)
 5. Macedonië Macedonië (205)
 6. Rusland Rusland (160)
 7. Duitsland Duitsland (42)
 8. Zweden Zweden (32)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (30)
 10. Qatar Qatar (28)
 11. België België (24)
 12. Israël Israël (23)
 13. India India (21)
 14. Bosnië en Herzegovina Bosnië en Herzegovina (18)
 15. Oostenrijk Oostenrijk (9)
 16. Noord-Cyprus Noord-Cyprus (8)
 17. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (5)
 18. Zwitserland Zwitserland (5)
 19. Soedan Soedan (4)
 20. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 21. Frankrijk Frankrijk (4)
 22. Irak Irak (4)
 23. Canada Canada (3)
 24. China China (3)
 25. Finland Finland (3)
 26. Engeland Engeland (3)
 27. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (3)
 28. Kazachstan Kazachstan (2)
 29. Thailand Thailand (2)
 30. Venezuela Venezuela (2)
 31. Denemarken Denemarken (2)
 32. Marokko Marokko (1)
 33. Nederland Nederland (1)
 34. Afghanistan Afghanistan (1)
 35. Noorwegen Noorwegen (1)
 36. Albanië Albanië (1)
 37. Roemenië Roemenië (1)
 38. Australië Australië (1)
 39. Brazilië Brazilië (1)
 40. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 41. Oezbekistan Oezbekistan (1)
 42. Kosovo Kosovo (1)
 43. Egypte Egypte (1)
 44. Iran Iran (1)
 45. IJsland IJsland (1)
 46. Jordanië Jordanië (1)
 47. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Abdulkerim veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Abdulkerim is, je een familielid hebt met de naam Abdulkerim, je overweegt een personage in je roman Abdulkerim te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.