Abaz

De oorsprong van de naam "abaz"

Namen hebben een diepe betekenis in alle culturen over de hele wereld. Sinds de oudheid hebben ouders hun kinderen namen gegeven die hun hoop, dromen en familietradities vertegenwoordigen. De naam "abaz" is een unieke en bijzondere naam met een fascinerende oorsprong. In dit artikel zullen we de betekenis en oorsprong van de naam "abaz" onderzoeken, evenals de invloed ervan op verschillende culturen door de geschiedenis heen.

Betekenis van de naam "abaz"

De naam "abaz" is een naam van Arabische oorsprong met een diepe betekenis. In het Arabisch heeft de betekenis van de naam "abaz" betrekking op het idee van kracht en vastberadenheid. Van mensen met de naam "abaz" wordt aangenomen dat ze een sterke persoonlijkheid hebben en uitdagingen met moed en durf kunnen overwinnen. Deze betekenis heeft ertoe geleid dat de naam 'abaz' zeer gewaardeerd wordt in de Arabische en islamitische culturen, waar kracht en vastberadenheid worden gewaardeerd.

Bovendien kan de naam 'abaz' ook wortels hebben in andere culturen en talen, met vergelijkbare betekenissen die verband houden met moed en vastberadenheid. In verschillende delen van de wereld kan de naam 'abaz' variaties in de betekenis hebben, maar over het algemeen wordt deze geassocieerd met positieve eigenschappen van kracht en moed.

Herkomst van de naam "abaz"

De oorsprong van de naam "abaz" gaat terug tot de oudheid, met wortels in de Arabische cultuur. Door de eeuwen heen is de naam "abaz" van generatie op generatie doorgegeven en is het een naam geworden met een rijke geschiedenis en betekenis. In Arabische culturen wordt de naam 'abaz' beschouwd als een prestigieuze naam, die de kracht en moed vertegenwoordigt van de persoon die de naam draagt.

Bovendien is de naam "abaz" ook overgenomen door andere culturen en gemeenschappen over de hele wereld, wat de blijvende impact ervan aantoont. In verschillende talen en culturen kan de naam "abaz" variaties hebben in de uitspraak en spelling, maar de oorspronkelijke betekenis van kracht en vastberadenheid blijft behouden.

Door de geschiedenis heen is de naam "abaz" gebruikt door leiders, strijders en prominente figuren die opvielen door hun moed en vastberadenheid in hun activiteiten. Dit heeft bijgedragen aan de reputatie van de naam 'abaz' als een naam van prestige en respect in veel gemeenschappen over de hele wereld.

Tegenwoordig blijft de naam "abaz" populair in verschillende delen van de wereld, en blijft het een naam die wordt gekozen door ouders die eigenschappen van kracht en moed willen doorgeven aan hun kinderen. Of het nu in de oorspronkelijke Arabische vorm is of in de variaties in andere culturen, de naam 'abaz' blijft een krachtige en betekenisvolle naam die generaties lang blijft bestaan.

Concluderend: de naam "abaz" is een naam van Arabische oorsprong die een diepe betekenis heeft die verband houdt met kracht en vastberadenheid. Door de geschiedenis heen is deze naam in verschillende culturen gewaardeerd en gebruikt door prominente figuren die deze kwaliteiten vertegenwoordigen. De naam 'abaz' blijft vandaag de dag populair en demonstreert de blijvende impact en de universele betekenis van moed en moed.U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Abaz. De naam Abaz is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Abaz, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Abaz een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Abaz is een Jongensnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Abaz een unisex naam kan zijn.

Omdat Abaz een Jongensnamen is die begint met de letter A, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Abaz te geven vanwege hun voorkeur voor de letter A.

Abaz is een naam die begint met de letter A. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met A, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter A.

Samengevat is Abaz een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Macedonië, Albanië, Kosovo, Bosnië en Herzegovina en Servië de landen zijn met het grootste aantal Abaz. Abaz begint met de letter A en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Abaz in de wereld

De naam Abaz heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Abaz een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Abaz heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Abaz de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Abaz is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Abaz ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Abaz

Als je de naam Abaz overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Abaz noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Abaz populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Abaz de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Abaz op de kaart

 1. Macedonië Macedonië (1077)
 2. Albanië Albanië (758)
 3. Kosovo Kosovo (715)
 4. Bosnië en Herzegovina Bosnië en Herzegovina (446)
 5. Servië Servië (395)
 6. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (185)
 7. Montenegro Montenegro (85)
 8. India India (59)
 9. Israël Israël (52)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (42)
 11. Afghanistan Afghanistan (41)
 12. Slovenië Slovenië (37)
 13. Griekenland Griekenland (36)
 14. Georgië Georgië (33)
 15. Duitsland Duitsland (30)
 16. Zwitserland Zwitserland (28)
 17. Zweden Zweden (26)
 18. Pakistan Pakistan (25)
 19. Rusland Rusland (15)
 20. Nigeria Nigeria (12)
 21. Kroatië Kroatië (12)
 22. Indonesië Indonesië (10)
 23. Bulgarije Bulgarije (9)
 24. Oostenrijk Oostenrijk (7)
 25. Turkije Turkije (7)
 26. Finland Finland (7)
 27. Frankrijk Frankrijk (7)
 28. Engeland Engeland (7)
 29. Noorwegen Noorwegen (6)
 30. Italië Italië (4)
 31. Somalië Somalië (4)
 32. Mexico Mexico (3)
 33. Canada Canada (3)
 34. Denemarken Denemarken (3)
 35. Kazachstan Kazachstan (2)
 36. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (2)
 37. België België (2)
 38. Burkina Faso Burkina Faso (2)
 39. Algerije Algerije (2)
 40. Iran Iran (1)
 41. Luxemburg Luxemburg (1)
 42. Libië Libië (1)
 43. Armenië Armenië (1)
 44. Macau Macau (1)
 45. Australië Australië (1)
 46. Benin Benin (1)
 47. Kameroen Kameroen (1)
 48. Syrië Syrië (1)
 49. Swaziland Swaziland (1)
 50. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (1)
 51. Ethiopië Ethiopië (1)
 52. Oezbekistan Oezbekistan (1)
 53. Jemen Jemen (1)
 54. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Abaz veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Abaz is, je een familielid hebt met de naam Abaz, je overweegt een personage in je roman Abaz te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.