TeruoU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Teruo. De naam Teruo is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Teruo, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Teruo een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Teruo is een Jongensnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Teruo een unisex naam kan zijn.

De naam Teruo komt vaker voor in deze landen: Japan, Brazilië, Verenigde Staten, Thailand en Canada. De significante aanwezigheid van Teruo in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Teruo een Jongensnamen is die begint met de letter T, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Teruo te geven vanwege hun voorkeur voor de letter T.

De naam Teruo in de wereld

De naam Teruo heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Teruo een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Teruo heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Teruo de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Teruo is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Teruo ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Teruo

Als je de naam Teruo overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Teruo noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Teruo populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Teruo de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Teruo op de kaart

 1. Japan Japan (270354)
 2. Brazilië Brazilië (856)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (431)
 4. Thailand Thailand (24)
 5. Canada Canada (17)
 6. Indonesië Indonesië (8)
 7. Paraguay Paraguay (7)
 8. Maleisië Maleisië (6)
 9. India India (4)
 10. Polen Polen (4)
 11. China China (3)
 12. Peru Peru (3)
 13. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (3)
 14. Chili Chili (2)
 15. Engeland Engeland (2)
 16. Hong Kong Hong Kong (2)
 17. Marshalleilanden Marshalleilanden (2)
 18. Qatar Qatar (1)
 19. Zweden Zweden (1)
 20. Singapore Singapore (1)
 21. Argentinië Argentinië (1)
 22. Turkije Turkije (1)
 23. Venezuela Venezuela (1)
 24. Vietnam Vietnam (1)
 25. Colombia Colombia (1)
 26. Duitsland Duitsland (1)
 27. Denemarken Denemarken (1)
 28. Spanje Spanje (1)
 29. Frankrijk Frankrijk (1)
 30. Guatemala Guatemala (1)
 31. Honduras Honduras (1)
 32. Cambodja Cambodja (1)
 33. Noorwegen Noorwegen (1)
 34. Nauru Nauru (1)
 35. Panama Panama (1)
 36. Filipijnen Filipijnen (1)
 37. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Teruo veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Teruo is, je een familielid hebt met de naam Teruo, je overweegt een personage in je roman Teruo te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.