Manushe

Herkomst van de naam 'Manushe'

De naam 'Manushe' is van Albanese afkomst en heeft een rijke geschiedenis vol culturele betekenis en symboliek. Door de jaren heen is deze naam geëvolueerd en van generatie op generatie doorgegeven, waardoor de relevantie ervan in de Albanese cultuur behouden is gebleven.

Betekenis van de naam 'Manushe'

De betekenis van de naam 'Manushe' is gevarieerd en diep. In het Albanees betekent deze naam 'mens' of 'mens'. Deze interpretatie weerspiegelt het belang van de mensheid en de verbinding tussen mensen in de Albanese cultuur. Bovendien kan 'Manushe' geassocieerd worden met kwaliteiten als compassie, empathie en vriendelijkheid. Het is een naam die menselijkheid en vriendelijkheid in zijn betekenis oproept.

In de Albanese cultuur is de betekenis van de naam 'Manushe' ook gekoppeld aan het idee van uniciteit en singulariteit. De naam vertegenwoordigt de individualiteit en uniciteit van elke persoon en onderstreept het belang van authentiek en oprecht zijn.

Geschiedenis van de naam 'Manushe'

De naam 'Manushe' heeft een lange en diepgewortelde geschiedenis in de Albanese cultuur. Het dateert van eeuwen toen oude Albanezen deze naam aan hun kinderen gaven als een weerspiegeling van hun culturele waarden en overtuigingen. Door de jaren heen is 'Manushe' gebruikt in gedichten, liederen en literaire werken als symbool van menselijkheid en individualiteit.

In de geschiedenis van Albanië is de naam 'Manushe' gedragen door prominente figuren die een belangrijke rol speelden in de culturele en sociale ontwikkeling van het land. Dit heeft bijgedragen aan de aanhoudende populariteit en relevantie van deze naam in de Albanese samenleving.

Varianten van de naam 'Manushe'

Net als veel andere namen heeft 'Manushe' varianten die in verschillende regio's en gemeenschappen worden gebruikt. In sommige delen van Albanië kan 'Manushe' worden geschreven als 'Manush', terwijl het in andere regio's kan worden gevonden als 'Manusha'. Deze varianten weerspiegelen de diversiteit en rijkdom van de Albanese cultuur, evenals regionale invloeden in de manier waarop namen worden uitgesproken en geschreven.

Bovendien heeft 'Manushe' mogelijk varianten in andere talen die wortels delen met het Albanees. In Macedonië kan de naam bijvoorbeeld verschijnen als 'Мануша' (Manusha) of 'Мануш' (Manush). Deze varianten laten zien hoe de naam 'Manushe' de culturele en taalkundige grenzen heeft overschreden en de betekenis en symboliek ervan in verschillende contexten heeft behouden.

Populariteit van de naam 'Manushe'

Vandaag de dag blijft de naam 'Manushe' populair in Albanië en onder de Albanese diaspora over de hele wereld. Deze naam is gekozen door ouders die waarden van menselijkheid, uniciteit en mededogen willen doorgeven aan hun kinderen. De populariteit van 'Manushe' komt ook tot uiting in de populaire cultuur, waar het een symbool is geworden van de Albanese identiteit.

Bovendien breidt de populariteit van 'Manushe' zich uit naar andere gemeenschappen buiten Albanië. In buurlanden zoals Macedonië, Kosovo en Montenegro behoort deze naam ook tot de populaire keuzes voor meisjesnamen. Dit laat zien hoe 'Manushe' culturele grenzen heeft overschreden en een geliefde naam is geworden in verschillende regio's.

Beroemdheden en historische figuren met de naam 'Manushe'

Door de geschiedenis heen is 'Manushe' de naam geweest van enkele opmerkelijke figuren in de Albanese cultuur. Van dichters en schrijvers tot activisten en politici: deze vrouwen hebben een onuitwisbare stempel op de samenleving gedrukt en bijgedragen aan de erfenis van de naam 'Manushe'. Zijn invloed heeft bijgedragen aan het behoud van de relevantie en het prestige van deze naam in de Albanese cultuur.

Bovendien kan 'Manushe' in de hedendaagse populaire cultuur de naam zijn geweest van beroemdheden en prominente figuren die de naam onder de aandacht van het publiek hebben gebracht. Zijn invloed en zichtbaarheid in de media hebben bijgedragen aan de populariteit en erkenning van de naam 'Manushe' in de moderne samenleving.

Conclusies over de naam 'Manushe'

Samenvattend heeft de naam 'Manushe' een Albanese oorsprong en een betekenis die het belang van menselijkheid, uniciteit en mededogen weerspiegelt. Door de geschiedenis heen is 'Manushe' van generatie op generatie doorgegeven, waardoor zijn relevantie in de Albanese cultuur en daarbuiten behouden is gebleven. Of het nu wordt geschreven als 'Manush' of 'Manusha', deze naam heeft zijn veerkracht en blijvende impact op de samenleving bewezen. Met zijn rijke geschiedenis en diepe betekenis zal 'Manushe' een iconische naam in de Albanese cultuur blijven.U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Manushe. De naam Manushe is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Manushe, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Manushe een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Manushe is een Meisjesnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Manushe een unisex naam kan zijn.

De naam Manushe komt vaker voor in deze landen: Albanië, Kosovo, India, Oostenrijk en Zwitserland. De significante aanwezigheid van Manushe in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Manushe een Meisjesnamen is die begint met de letter M, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Manushe te geven vanwege hun voorkeur voor de letter M.

Samengevat is Manushe een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Albanië, Kosovo, India, Oostenrijk en Zwitserland de landen zijn met het grootste aantal Manushe. Manushe begint met de letter M en is in principe een Meisjesnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Manushe in de wereld

De naam Manushe heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Manushe een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Manushe heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Manushe de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Manushe is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Manushe ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Manushe

Als je de naam Manushe overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Manushe noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Manushe populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Manushe de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Manushe op de kaart

 1. Albanië Albanië (194)
 2. Kosovo Kosovo (117)
 3. India India (3)
 4. Oostenrijk Oostenrijk (2)
 5. Zwitserland Zwitserland (2)
 6. Duitsland Duitsland (2)
 7. Zweden Zweden (2)
 8. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 9. Noorwegen Noorwegen (1)
 10. Servië Servië (1)
 11. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 12. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 13. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Manushe veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Manushe is, je een familielid hebt met de naam Manushe, je overweegt een personage in je roman Manushe te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.