HerlindeU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Herlinde. De naam Herlinde is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Herlinde, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Herlinde een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

De naam Herlinde komt vaker voor in deze landen: Oostenrijk, Duitsland, België, Nederland en Verenigde Staten. De significante aanwezigheid van Herlinde in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Herlinde een Meisjesnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Herlinde te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Herlinde is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Meisjesnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

Samengevat is Herlinde een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Oostenrijk, Duitsland, België, Nederland en Verenigde Staten de landen zijn met het grootste aantal Herlinde. Herlinde begint met de letter H en is in principe een Meisjesnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Herlinde in de wereld

De naam Herlinde heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Herlinde een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Herlinde heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Herlinde de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Herlinde is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Herlinde ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Herlinde

Als je de naam Herlinde overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Herlinde noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Herlinde populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Herlinde de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Herlinde op de kaart

 1. Oostenrijk Oostenrijk (2242)
 2. Duitsland Duitsland (1075)
 3. België België (526)
 4. Nederland Nederland (71)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (38)
 6. Zwitserland Zwitserland (31)
 7. Italië Italië (8)
 8. Engeland Engeland (7)
 9. Liechtenstein Liechtenstein (5)
 10. Brazilië Brazilië (4)
 11. Indonesië Indonesië (4)
 12. Argentinië Argentinië (2)
 13. Namibië Namibië (2)
 14. Zweden Zweden (2)
 15. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 16. Australië Australië (1)
 17. Canada Canada (1)
 18. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 19. Colombia Colombia (1)
 20. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 21. Ecuador Ecuador (1)
 22. Spanje Spanje (1)
 23. Frankrijk Frankrijk (1)
 24. Schotland Schotland (1)
 25. Noorwegen Noorwegen (1)
 26. Peru Peru (1)
 27. Turkije Turkije (1)
 28. Venezuela Venezuela (1)
 29. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Herlinde veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Herlinde is, je een familielid hebt met de naam Herlinde, je overweegt een personage in je roman Herlinde te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.