HericaU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Herica. De naam Herica is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Herica, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Herica een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Herica is een Meisjesnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Herica een unisex naam kan zijn.

De naam Herica komt vaker voor in deze landen: Brazilië, Colombia, Mexico, Peru en Verenigde Staten. De significante aanwezigheid van Herica in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Herica is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Meisjesnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Herica in de wereld

De naam Herica heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Herica een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Herica heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Herica de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Herica is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Herica ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Herica

Als je de naam Herica overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Herica noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Herica populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Herica de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Herica op de kaart

 1. Brazilië Brazilië (7296)
 2. Colombia Colombia (516)
 3. Mexico Mexico (485)
 4. Peru Peru (210)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (132)
 6. Venezuela Venezuela (127)
 7. Nigeria Nigeria (67)
 8. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (53)
 9. Guatemala Guatemala (51)
 10. Honduras Honduras (46)
 11. Filipijnen Filipijnen (45)
 12. Argentinië Argentinië (26)
 13. Chili Chili (26)
 14. Kameroen Kameroen (19)
 15. Ecuador Ecuador (16)
 16. Panama Panama (14)
 17. Bolivia Bolivia (14)
 18. Paraguay Paraguay (13)
 19. Noordelijke Marianen Noordelijke Marianen (6)
 20. Republiek Congo Republiek Congo (6)
 21. Italië Italië (5)
 22. Nicaragua Nicaragua (4)
 23. Portugal Portugal (4)
 24. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (4)
 25. Tanzania Tanzania (4)
 26. Uruguay Uruguay (4)
 27. Indonesië Indonesië (4)
 28. El Salvador El Salvador (3)
 29. Costa Rica Costa Rica (3)
 30. Engeland Engeland (3)
 31. Kenia Kenia (3)
 32. Marshalleilanden Marshalleilanden (2)
 33. Kaapverdië Kaapverdië (2)
 34. Duitsland Duitsland (2)
 35. Haïti Haïti (2)
 36. Mozambique Mozambique (1)
 37. Angola Angola (1)
 38. België België (1)
 39. Canada Canada (1)
 40. Zweden Zweden (1)
 41. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 42. Sao Tomé en Principe Sao Tomé en Principe (1)
 43. Thailand Thailand (1)
 44. Oeganda Oeganda (1)
 45. Spanje Spanje (1)
 46. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 47. Zimbabwe Zimbabwe (1)
 48. Guyana Guyana (1)
 49. Ierland Ierland (1)
 50. Jamaica Jamaica (1)
 51. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Herica veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Herica is, je een familielid hebt met de naam Herica, je overweegt een personage in je roman Herica te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.