HerfriedU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Herfried. De naam Herfried is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Herfried, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Herfried een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Herfried is een Jongensnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Herfried een unisex naam kan zijn.

De naam Herfried komt vaker voor in deze landen: Duitsland, Oostenrijk, Verenigde Staten, Canada en Brazilië. De significante aanwezigheid van Herfried in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Herfried is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

Samengevat is Herfried een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Duitsland, Oostenrijk, Verenigde Staten, Canada en Brazilië de landen zijn met het grootste aantal Herfried. Herfried begint met de letter H en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Herfried in de wereld

De naam Herfried heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Herfried een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Herfried heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Herfried de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Herfried is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Herfried ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Herfried

Als je de naam Herfried overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Herfried noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Herfried populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Herfried de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Herfried op de kaart

 1. Duitsland Duitsland (467)
 2. Oostenrijk Oostenrijk (419)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 4. Canada Canada (3)
 5. Brazilië Brazilië (2)
 6. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (2)
 7. België België (1)
 8. Zwitserland Zwitserland (1)
 9. Estland Estland (1)
 10. Frankrijk Frankrijk (1)
 11. Italië Italië (1)
 12. Mexico Mexico (1)
 13. Nederland Nederland (1)
 14. Singapore Singapore (1)
 15. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Herfried veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Herfried is, je een familielid hebt met de naam Herfried, je overweegt een personage in je roman Herfried te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.