HerberU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Herber. De naam Herber is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Herber, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Herber een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Herber is een unisex die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Herber een unisex naam kan zijn.

In het geval van Herber hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Herber, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

Herber is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met unisex die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Herber in de wereld

De naam Herber heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Herber een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Herber heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Herber de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Herber is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Herber ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Herber

Als je de naam Herber overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Herber noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Herber populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Herber de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Herber op de kaart

 1. Guatemala Guatemala (1545)
 2. El Salvador El Salvador (1127)
 3. Peru Peru (660)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (618)
 5. Colombia Colombia (237)
 6. Mexico Mexico (148)
 7. Brazilië Brazilië (141)
 8. Venezuela Venezuela (77)
 9. Honduras Honduras (63)
 10. Nederland Nederland (59)
 11. Costa Rica Costa Rica (46)
 12. Canada Canada (38)
 13. Filipijnen Filipijnen (34)
 14. Indonesië Indonesië (32)
 15. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (31)
 16. Argentinië Argentinië (19)
 17. Ecuador Ecuador (17)
 18. Bolivia Bolivia (14)
 19. Chili Chili (13)
 20. Duitsland Duitsland (8)
 21. Belize Belize (7)
 22. Uruguay Uruguay (7)
 23. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (6)
 24. Nicaragua Nicaragua (4)
 25. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (4)
 26. Zimbabwe Zimbabwe (4)
 27. Paraguay Paraguay (3)
 28. Panama Panama (2)
 29. Puerto Rico Puerto Rico (2)
 30. Spanje Spanje (2)
 31. Maleisië Maleisië (1)
 32. Nigeria Nigeria (1)
 33. Angola Angola (1)
 34. Zweden Zweden (1)
 35. Turkije Turkije (1)
 36. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 37. Kameroen Kameroen (1)
 38. Vietnam Vietnam (1)
 39. Engeland Engeland (1)
 40. Wales Wales (1)
 41. Griekenland Griekenland (1)
 42. Ierland Ierland (1)
 43. India India (1)
 44. Iran Iran (1)
 45. Liberia Liberia (1)
 46. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Herber veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Herber is, je een familielid hebt met de naam Herber, je overweegt een personage in je roman Herber te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.