HenselU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Hensel. De naam Hensel is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Hensel, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Hensel een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Hensel is een unisex die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Hensel een unisex naam kan zijn.

In het geval van Hensel hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Hensel, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Hensel komt vaker voor in deze landen: Verenigde Staten, Papoea Nieuw Guinea, Filipijnen, India en Kameroen. De significante aanwezigheid van Hensel in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Hensel een unisex is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Hensel te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Hensel is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met unisex die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Hensel in de wereld

De naam Hensel heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Hensel een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Hensel heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Hensel de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Hensel is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Hensel ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Hensel

Als je de naam Hensel overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Hensel noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Hensel populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Hensel de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Hensel op de kaart

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (94)
 2. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (56)
 3. Filipijnen Filipijnen (45)
 4. India India (27)
 5. Kameroen Kameroen (15)
 6. Venezuela Venezuela (9)
 7. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (8)
 8. Costa Rica Costa Rica (7)
 9. Honduras Honduras (7)
 10. Brazilië Brazilië (6)
 11. Zimbabwe Zimbabwe (6)
 12. Peru Peru (5)
 13. Zwitserland Zwitserland (5)
 14. Mexico Mexico (4)
 15. Nigeria Nigeria (4)
 16. Sint Helena Sint Helena (3)
 17. El Salvador El Salvador (2)
 18. Turks- en Caicoseilanden Turks- en Caicoseilanden (2)
 19. Oostenrijk Oostenrijk (2)
 20. Canada Canada (2)
 21. Duitsland Duitsland (2)
 22. Indonesië Indonesië (2)
 23. Nederland Nederland (1)
 24. Panama Panama (1)
 25. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 26. Bahama Bahama's (1)
 27. China China (1)
 28. Colombia Colombia (1)
 29. Grenada Grenada (1)
 30. Hong Kong Hong Kong (1)
 31. Italië Italië (1)
 32. Jamaica Jamaica (1)
 33. Liberia Liberia (1)
 34. Maleisië Maleisië (1)
 35. Nicaragua Nicaragua (1)
 36. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Hensel veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Hensel is, je een familielid hebt met de naam Hensel, je overweegt een personage in je roman Hensel te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.