HenrikoU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Henriko. De naam Henriko is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Henriko, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Henriko een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Henriko hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Henriko, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Henriko komt vaker voor in deze landen: Indonesië, Duitsland, Brazilië, Nederland en Oeganda. De significante aanwezigheid van Henriko in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Samengevat is Henriko een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Indonesië, Duitsland, Brazilië, Nederland en Oeganda de landen zijn met het grootste aantal Henriko. Henriko begint met de letter H en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Henriko in de wereld

De naam Henriko heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Henriko een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Henriko heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Henriko de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Henriko is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Henriko ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Henriko

Als je de naam Henriko overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Henriko noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Henriko populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Henriko de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Henriko op de kaart

 1. Indonesië Indonesië (266)
 2. Duitsland Duitsland (44)
 3. Brazilië Brazilië (41)
 4. Nederland Nederland (26)
 5. Oeganda Oeganda (17)
 6. Estland Estland (11)
 7. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (11)
 8. Albanië Albanië (10)
 9. Tanzania Tanzania (10)
 10. Georgië Georgië (7)
 11. Zambia Zambia (4)
 12. Armenië Armenië (3)
 13. Kroatië Kroatië (2)
 14. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 15. Jamaica Jamaica (1)
 16. Maleisië Maleisië (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 19. Kosovo Kosovo (1)
 20. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Henriko veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Henriko is, je een familielid hebt met de naam Henriko, je overweegt een personage in je roman Henriko te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.