HenriekeU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Henrieke. De naam Henrieke is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Henrieke, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Henrieke een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Henrieke is een Meisjesnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Henrieke een unisex naam kan zijn.

In het geval van Henrieke hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Henrieke, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

Omdat Henrieke een Meisjesnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Henrieke te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Henrieke is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Meisjesnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

Samengevat is Henrieke een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Nederland, Duitsland, Thailand, Verenigde Staten en Zuid-Afrika de landen zijn met het grootste aantal Henrieke. Henrieke begint met de letter H en is in principe een Meisjesnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Henrieke in de wereld

De naam Henrieke heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Henrieke een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Henrieke heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Henrieke de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Henrieke is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Henrieke ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Henrieke

Als je de naam Henrieke overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Henrieke noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Henrieke populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Henrieke de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Henrieke op de kaart

 1. Nederland Nederland (1241)
 2. Duitsland Duitsland (58)
 3. Thailand Thailand (6)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 5. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (4)
 6. België België (2)
 7. Australië Australië (1)
 8. Canada Canada (1)
 9. Zwitserland Zwitserland (1)
 10. Frankrijk Frankrijk (1)
 11. Hong Kong Hong Kong (1)
 12. Italië Italië (1)
 13. Kenia Kenia (1)
 14. Noorwegen Noorwegen (1)
 15. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Henrieke veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Henrieke is, je een familielid hebt met de naam Henrieke, je overweegt een personage in je roman Henrieke te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.