HenricaU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Henrica. De naam Henrica is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Henrica, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Henrica een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

De naam Henrica komt vaker voor in deze landen: Papoea Nieuw Guinea, België, Republiek Congo, Brazilië en Nederland. De significante aanwezigheid van Henrica in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Henrica een Meisjesnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Henrica te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Henrica is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Meisjesnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Henrica in de wereld

De naam Henrica heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Henrica een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Henrica heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Henrica de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Henrica is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Henrica ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Henrica

Als je de naam Henrica overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Henrica noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Henrica populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Henrica de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Henrica op de kaart

 1. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (354)
 2. België België (271)
 3. Republiek Congo Republiek Congo (153)
 4. Brazilië Brazilië (124)
 5. Nederland Nederland (111)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (81)
 7. Indonesië Indonesië (81)
 8. Canada Canada (74)
 9. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (42)
 10. Duitsland Duitsland (40)
 11. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (34)
 12. Finland Finland (34)
 13. Aruba Aruba (29)
 14. Filipijnen Filipijnen (24)
 15. Salomonseilanden Salomonseilanden (14)
 16. Engeland Engeland (14)
 17. Kenia Kenia (13)
 18. Zweden Zweden (9)
 19. Oeganda Oeganda (9)
 20. Thailand Thailand (8)
 21. Tanzania Tanzania (8)
 22. Maleisië Maleisië (6)
 23. Liberia Liberia (5)
 24. Kameroen Kameroen (5)
 25. Saint Lucia Saint Lucia (4)
 26. Zwitserland Zwitserland (3)
 27. Chili Chili (3)
 28. Jamaica Jamaica (3)
 29. Noorwegen Noorwegen (2)
 30. Frankrijk Frankrijk (2)
 31. Hong Kong Hong Kong (2)
 32. Haïti Haïti (2)
 33. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 34. Australië Australië (1)
 35. Roemenië Roemenië (1)
 36. Bahama Bahama's (1)
 37. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (1)
 38. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 39. Venezuela Venezuela (1)
 40. Cook Eilanden Cook Eilanden (1)
 41. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (1)
 42. Zambia Zambia (1)
 43. Zimbabwe Zimbabwe (1)
 44. Denemarken Denemarken (1)
 45. Gabon Gabon (1)
 46. Schotland Schotland (1)
 47. India India (1)
 48. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Henrica veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Henrica is, je een familielid hebt met de naam Henrica, je overweegt een personage in je roman Henrica te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.