HenocU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Henoc. De naam Henoc is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Henoc, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Henoc een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Henoc hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Henoc, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

Samengevat is Henoc een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Democratische Republiek Congo, Republiek Congo, Togo, Mexico en Colombia de landen zijn met het grootste aantal Henoc. Henoc begint met de letter H en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Henoc in de wereld

De naam Henoc heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Henoc een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Henoc heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Henoc de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Henoc is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Henoc ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Henoc

Als je de naam Henoc overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Henoc noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Henoc populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Henoc de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Henoc op de kaart

 1. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (4109)
 2. Republiek Congo Republiek Congo (568)
 3. Togo Togo (412)
 4. Mexico Mexico (275)
 5. Colombia Colombia (187)
 6. Brazilië Brazilië (173)
 7. Haïti Haïti (100)
 8. Benin Benin (94)
 9. Kameroen Kameroen (75)
 10. Ivoorkust Ivoorkust (72)
 11. Verenigde Staten Verenigde Staten (63)
 12. Burkina Faso Burkina Faso (39)
 13. Peru Peru (27)
 14. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (25)
 15. Venezuela Venezuela (23)
 16. Ecuador Ecuador (18)
 17. Guinee Guinee (12)
 18. Honduras Honduras (10)
 19. Nicaragua Nicaragua (8)
 20. El Salvador El Salvador (7)
 21. Spanje Spanje (7)
 22. Engeland Engeland (7)
 23. Indonesië Indonesië (6)
 24. Filipijnen Filipijnen (6)
 25. Argentinië Argentinië (5)
 26. Angola Angola (4)
 27. Chili Chili (4)
 28. Frankrijk Frankrijk (4)
 29. Costa Rica Costa Rica (2)
 30. Mali Mali (1)
 31. Nederland Nederland (1)
 32. Panama Panama (1)
 33. Australië Australië (1)
 34. België België (1)
 35. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 36. Paraguay Paraguay (1)
 37. Bolivia Bolivia (1)
 38. Zweden Zweden (1)
 39. Senegal Senegal (1)
 40. Botswana Botswana (1)
 41. Somalië Somalië (1)
 42. Canada Canada (1)
 43. Tsjaad Tsjaad (1)
 44. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 45. Gabon Gabon (1)
 46. Ghana Ghana (1)
 47. Guinee-Bissau Guinee-Bissau (1)
 48. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Henoc veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Henoc is, je een familielid hebt met de naam Henoc, je overweegt een personage in je roman Henoc te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.