HelviaU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Helvia. De naam Helvia is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Helvia, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Helvia een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Helvia hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Helvia, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

Samengevat is Helvia een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Brazilië, Chili, Indonesië, Argentinië en Mexico de landen zijn met het grootste aantal Helvia. Helvia begint met de letter H en is in principe een Meisjesnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Helvia in de wereld

De naam Helvia heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Helvia een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Helvia heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Helvia de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Helvia is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Helvia ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Helvia

Als je de naam Helvia overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Helvia noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Helvia populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Helvia de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Helvia op de kaart

 1. Brazilië Brazilië (663)
 2. Chili Chili (334)
 3. Indonesië Indonesië (243)
 4. Argentinië Argentinië (137)
 5. Mexico Mexico (129)
 6. Peru Peru (81)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (75)
 8. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (49)
 9. Venezuela Venezuela (23)
 10. Colombia Colombia (23)
 11. Spanje Spanje (15)
 12. Honduras Honduras (11)
 13. Nicaragua Nicaragua (8)
 14. Italië Italië (4)
 15. Ecuador Ecuador (3)
 16. India India (3)
 17. El Salvador El Salvador (2)
 18. Zwitserland Zwitserland (2)
 19. Costa Rica Costa Rica (2)
 20. Guatemala Guatemala (2)
 21. Maleisië Maleisië (2)
 22. Paraguay Paraguay (1)
 23. Thailand Thailand (1)
 24. Uruguay Uruguay (1)
 25. Albanië Albanië (1)
 26. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 27. Bolivia Bolivia (1)
 28. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 29. Estland Estland (1)
 30. Frankrijk Frankrijk (1)
 31. Engeland Engeland (1)
 32. Madagaskar Madagaskar (1)
 33. Panama Panama (1)
 34. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 35. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Helvia veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Helvia is, je een familielid hebt met de naam Helvia, je overweegt een personage in je roman Helvia te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.